F1-legendasta leviää nyt uusi video – lyttää suomalaismestarin ja käyttää Lewis Hamiltonista järkyttävää kieltä

Näillä eväillä kohti Silverstonen F1-kisaa – Hamiltonia solvattiin rasistisesti 6:19
Tästä F1:n rasismitapauksessa on kyse – Nelson Piquet solvasi Lewis Hamiltonia.

Laineet F1-legenda Nelson Piquet'n ympärillä nousevat. Hänestä leviää toinen video, jossa hän käyttää todella rajua kieltä Lewis Hamiltonista ja tylyttää myös Keke Rosbergia.

Ote kyseisestä marraskuussa 2021 kuvatusta haastattelusta julkaistiin torstaina Grande Premio -sivustolla. Kolminkertaiselta maailmanmestarilta Piquet'lta kysytään siinä näkemystä vuoden 1982 mestarista, suomalaisesta Keke Rosbergista.

– Keke? Hän oli paskaa, hänellä ei ole mitään arvoa, brasilialainen haukkui.

– Aivan kuin hänen poikansa (Nico). Hän voitti mestaruuden.

Piquet viittasi vuoteen 2016, jolloin Nico Rosberg onnistui lyömään Mercedeksellä tallikaverinaan ajaneen Hamiltonin mestaruustaistossa. Piquet käytti samalla Hamiltonista vulgaaria kieltä.

– Se n*****i taisi olla silloin antamassa enemmän p*rsettään. Se oli surkeaa.

Piquet käytti myös äskettäin seitsenkertaisesta maailmanmestarista Hamiltonista puhuessaan n-sanaa. Hän pyysi kohun noustua anteeksi, mutta puolustautui, että kyseessä olisi väärinkäsitys ja sanaa käytettäisiin brasilianportugaliksi synonyyminä "jätkälle" tai "henkilölle". 

Piquet'n rasistisiksi katsotut sanomiset on ehditty tuomita laajasti F1-piireissä, ja hän on saanut rangaistuksena porttikiellon F1-varikoille.

Lue myös:

    Uusimmat