Bernie Ecclestone, 92, latasi tylyä tekstiä Mick Schumacherista – "Ennemmin tai myöhemmin heräämme kaikki unesta"

Bernie Ecclestone, 92, kertoi RTL:lle, että hänen mielestään täksi kaudeksi kilpakuskin paikan menettäneen Mick Schumacherin tulisi unohtaa unelma F1-urasta. 

Schumacher ajoi viime kaudella Haas-tallissa, jossa hän keräsi yhteensä 12 pistettä ollen MM-sarjassa 16:s. Tuolloinen tallikaveri Kevin Magnussen saavutti 25 MM-pistettä. Schumacher ylsi parhaimmillaan kuudennelle tilalle ja oli kahdesti pisteillä. Schumacher on tällä kaudella Mercedeksellä kolmoskuskina.

– Hänen pitää unohtaa tämä unelma, sillä ennemmin tai myöhemmin heräämme kaikki unesta. Hänen täytyy hyväksyä se ja alkaa miettiä, mikä on vaihtoehto ja yrittää tavoitella sitä, Ecclestone sanoi.

Ecclestonen mielestä Schumacherilta puuttuu sellainen tuki, jolla hän voisi tehdä paluun F1-kisakuskiksi.

– Uskon hänen tarvitsevan sellaista henkilö, joka todella haluaa johtaa hänet menestykseen ja pitää hänestä huolta koko ajan, Ecclestone totesi.

24-vuotias Schumacher on saanut tukea äidiltään Corinnalta ja isänsä managerilta Sabine Kehmiltä.

– He eivät ole sellaisia ihmisiä, jotka voivat auttaa häntä. He voivat auttaa häntä monissa asioissa, mutta ei F1-uran kanssa.

Formula 1 -kausi 2023 jatkuu viikonloppuna Azerbaidzhanin Bakussa. Red Bullin Max Verstappen johtaa MM-sarjaa 15 pisteen erolla tallikaveri Sergio Pereziin. Aston Martinin Fernando Alonso on kolmantena.


Lue myös:

    Uusimmat