Mainos

Bensakorttien kopiointiepäily: Oletko nähnyt tätä autoa?

Keskusrikospoliisi pyytää yleisön apua eteläisessä Suomessa ja pääkaupunkiseudulla tapahtuneen raskaan liikenteen dieseltankkausjutun selvittämisessä.

KRP epäilee, että EU:n ulkopuolelta kotoisin oleva rikollisjoukko on kopioinut kuljetusliikkeiden polttoainekortteja ja myynyt niillä tankattua dieseliä eteenpäin noin 200 000 litran edestä.

Poliisi epäilee, että korttikopioiden haltijat ja dieseliä ostaneet kuljettajat ovat kohdanneet rekka-autoille tyypillisissä ympäristöissä kuten Vuosaaren satamassa, maaliikennekeskuksen liepeillä Helsingin Metsälässä, Kehä III:n varrella sekä lukuisilla eteläisen Suomen kylmäasemilla.

Dieseliä laittomilla korteilla myyneet ovat liikkuneet mm. Ranskan ja Latvian kilvissä olleilla S-sarjan Mercedes Benz -henkilöautoilla (kuvassa), Hollannin kilvissä olleella Ford Focus -henkilöautolla sekä Latvian kilvissä olleella Scania-täysperävaunurekalla.

Rikoskomisario Kimmo Huhta-aho KRP:stä sanoo, että etenkin ammattiautoilijat ovat voineet kiinnittää huomiota epämääräisiin porukoihin sekä ulkomaisten autojen liikkumiseen tankkaustapahtumien yhteydessä.

Keskusrikospoliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista puhelinnumeroon 071 878 6766.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.