Mainos

Belgian poliisi etsii lasten ruumiita

Belgian poliisi jatkoi tänään etsintöjä, joiden on määrä selvittää, onko Belgiassa toimineiden pedofiilien uhriksi joutunut tiedettyä useampi lapsi.

-Olemme aloittaneet kaivuut uudelleen, mutta tarkkaa paikkaa en voi juuri nyt paljastaa, sanoi kadonneiden lasten etsimiseen erikoistuneen yksikön edustaja Jean-Marie Boudin.

Tähän saakka ruumiiden etsinnät on keskitetty taloon, josta viime viikonloppuna löydettiin kahden nälkään nääntyneen lapsen ruumiit. Kahdeksanvuotiaiden tyttöjen ruumiit olivat talossa, joka sijaitsee lähellä Charleroin kaupunkia Etelä-Belgiassa. Pedofiiliketjun jäsenet sieppasivat Julie Lejeunen ja Melissa Russon kesäkuussa vuonna 1995, ja tytöt olivat nääntyneet nälkään tämän vuoden alussa. Heidät haudattiin eilen Liegessä.

Talon, josta tyttöjen ruumiit löydettiin, omistaa Marc Dutroux. Tämä pidätettiin viime viikolla epäiltynä tyttöjen sieppauksesta ja heidän pitämisestä vankina talossaan. Talosta löytyivät elossa Laetitia Delhez ja Sabine Dardenne.

Ainakin kaksi tyttöä yhä kadoksissa

Poliisit etsivät edelleen An Marchalia ja Eefje Lambrecksia, jotka Dutroux on myöntänyt siepanneensa kahden toverinsa kanssa viime elokuussa.

Poliisit käyttävät etsinnöissään mm. ruumiiden löytämiseen koulutettuja koiria ja samaa tutkaetsintä, jota käytettiin Englannissa ns. "Kauhujen talon" sarjamurhien tutkinnassa.

Belgian poliisi on ollut yhteydessä myös Slovakian poliisiviranomaisiin, ja myös Tshekin tasavallan poliisiin on Boudinin mukaan tarkoitus ottaa yhteyttä.

Dutrouxin tiedetään vierailleen säännöllisesti sekä Tshekin tasavallassa että Slovakiassa. Dutroux on ollut aiemmin vankilassa tuomittuna lasten raiskauksesta.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.