Aviomies oli poissa, Melanie jakoi videon vauhdikkaasta yöstään – yli miljoona katselukertaa!

Äitibloggarin rehellinen video on kerännyt hurjat katselukerrat Instagramissa.

Yllä olevalla videolla lapset kertovat, mihin kaikkeen äitiä oikein tarvitaankaan.

Jos luulit, että itse nukuit edellisen yön huonosti, kannattaa katsoa äitibloggari Melanie Darnellin julkaisema video, jota on katsottu Instagramissa hänen fitmomma4three-tilillään jo yli 1,2 miljoonaa kertaa.

Darnellin video paljastaa, kuinka kolmen lapsen äiti yrittää saada nukuttua samalla, kun yhdeksän kuukauden ikäinen Milo-poika hyörii vieressä ja toinenkin lapsi kömpii samaan sänkyyn nukkumaan.

Varoitus: Pelkkä videon katsominen voi uuvuttaa!

– Vanhemmuus ei lopu, kun aurinko laskee, Darnell kirjoitti julkaisemansa videon yhteyteen.

"Haluan toimia vanhempana öisin samalla tavalla kuin päivisin"

Videolla nähdään, kuinka Darnell menee nukkumaan iltakymmeneltä yksin aviomiehen ollessa työmatkalla. Tunnin unta saatuaan äidin herättää Milo-vauva, ja lopulta äiti ottaa tämän viereensä nukkumaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Seuraa tunteja kääntyilyä, hyörimistä, kainaloon tunkemista, hiusten repimistä ja imetystä. Lisäksi toinen Darnellin kahdesta muusta lapsesta kömpii joksikin aikaa äidin viereen.

Seuraava aamu alkaa vähemmän yllättäen kupillisella kahvia.

– Haluan toimia vanhempana öisin samalla tavalla kuin päivisin. On olemassa kaksi öisen ajan vanhemmuustavoitetta: 1) saada tarpeeksi lepoa itse ja 2) tarjota lapselle kaikki ravinnolliset ja henkiset tarpeet. Se on vaikea tasapainoilu, Darnell kirjoittaa.

Darnell julkaisi pidemmän version videosta YouTubessa:

"Voimme tuntea yhteyden muihin väsyneisiin äiteihin"

Darnell kehottaa yön yksinäisinä tunteina miettimään kaikkia muita väsyneitä vanhempia, jotka ovat samassa tilanteessa.

– Sen sijaan, että tuntisimme olomme yksinäisiksi ja uupuneiksi, voimme tuntea yhteyden muihin väsyneisiin äiteihin, jotka ovat myös hereillä.

Darnell muistuttaa myös, että pahin on pian ohitse.

– Kaikki väsyneet äidit, hengittäkää sisään ja hengittäkää ulos. Nämä päivät ovat intensiivisiä, mutta lyhytaikaisia. Ennen kuin huomaatkaan sekä sinä että vauva nukutte hyvin. Mutta nyt hellittele vauvojasi, imetä heitä ja rakasta heitä näyttipä kello mitä aikaa hyvänsä. Vauvalla, jota tuuditat tänä iltana, voi jonain päivänä olla mahdollisuus katsella tähtiä pidellen samalla omaa vauvaansa. Silloin hän ajattelee ja arvostaa sinua, äiti vakuuttaa.

Tietyt asiat paljastavat, että olet jonkun vanhempi. Kuulostavatko videon kohdat tutuilta?

Lähteet: Yahoo.comInstagram

Lue myös:

    Uusimmat