Avioeroasianajajan mukaan miehen pitäisi aina maksaa ensitreffeillä – syy voi yllättää

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
KATSO MYÖS: Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

Kanadalaisasianajajan mukaan miesten tulisi aina maksaa treffeillä, jotta he saavat tietoa deittikumppaninsa tavoista.

Kanadalaisasianajajan mukaan miesten tulisi aina maksaa treffeillä avioliittosyistä. Justin Lee toimii avioeroasianajajana, ja julkaisee videoita TikTokissa.

– Deittisi, kuka se sitten onkaan, voi olla henkilö, jonka kanssa lopulta menet naimisiin. Ja usko minua, kun eroasianajajana sanon, että se, kenen kanssa päädyt naimisiin, on hyvin, hyvin tärkeää, mies kuvaili videollaan.

"Päädymme maksamaan sellaisen ihmisen puolesta, joka kokee olevansa oikeutettu siihen"

Miehen mukaan treffien maksaminen on oiva "koetinkivi" suhteelle. Leen mukaan ongelma ei ole raha, vaan se, mitä deittikumppani ajattelee maksusta, kertoo New York Post.

– Ongelmaksi muodostuu se, kun päädymme maksamaan sellaisen ihmisen puolesta, joka kokee olevansa oikeutettu siihen, hän siis odottaa, että maksat. Ja juuri siksi sinun pitäisi aina maksaa.

Leen mukaan maksaminen paljastaa välittömästi deittikumppanin todellisen luonteen.

– Sanotaan, että treffien lopussa otat lompakkosi esiin, tarjoudut maksamaan ja deittisi vain istuu siinä ja odottaa sinun maksavan, kuin se olisi täysin ilmiselvää. Mitä olet tuossa hetkessä oppinut? Olet juuri oppinut, että ihminen edessäsi pitää itseään etuoikeutettuna ja röyhkeästi olettaa, että lähes tuntematon ihminen maksaa hänen puolestaan.

Lee kertoi, miksi treffeillä kannattaa maksaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kuvittele, miten tuollainen ihminen kohtelee kumppaniaan"

Leen mukaan deittien hinnalla säästääkin itsensä kurjalta avioliitolta.

– Kuvittele, miten tuollainen ihminen kohtelee kumppaniaan, aviopuolisoaan. 20, 30, 40 dollarin matalaan hintaan sait tietää, että ihmisellä, joka edessäsi istuu, ei ole edes alkeellista kykyä kohteliaisuuteen ja siihen, että hän edes teeskentelisi yrittävänsä maksaa.

Leen mukaan tällaisen ihmisen kanssa ei pidäkään lähteä toisille treffeille.

Herätti kiivasta keskustelua

Kuten arvata saattaa, Leen video herätti kiivasta keskustelua. Moni kommentoija kertoi pitävänsä maksamista suorastaan miehen "velvollisuutena". Myös muunlaisia ratkaisuja ehdotettiin.

– Kuka sitten pyytääkin treffeille, maksaa, yksi kommentoija toteaa.

– Ihmisen, joka pyysi sinua ulos, pitäisi maksaa. Tarjoudu itse jättämään tippi [tarjoilijalle], toinen kommentoija ehdottaa. 

Osa kommentoijista ilmoitti heti, ettei ota deittineuvoja ihmiseltä, jonka erikoisalaa ovat erot.

"Kukaan ei ole kenellekään mitään velkaa"

Leen mukaan ei kuitenkaan ole oleellista, kuka lopulta maksaa. Tärkeintä on kunnioittaa ja arvostaa maksamisen elettä sen sijaan, että pitäisi maksamista itsestään selvänä.

Lee huomautti, ettei maksaminen myöskään liity sukupuoleen: hälyttävää on, jos deittikumppani sukupuolen katsomatta kokee olevansa oikeutettu toisen "palveluksiin" treffeillä, suhteessa tai avioliitossa.

– Kukaan ei ole kenellekään mitään velkaa, hän muistuttaa toisella videollaan.

Katso myös: Supistuksien todellista kipua epäillyt mies pääsi kokeilemaan, miltä synnytyskivut tuntuvat:

Lue myös:

    Uusimmat