Avausmaalista helpottunut Teemu Pukki Viasatille: "Ei tarvitse stressata sitä enää" – maailman paras puolustaja antoi tunnustusta

Teemu Pukki oli 1-4-tappioon Liverpoolille päättyneen Valioliigan avausottelun jälkeen rauhallisin mielin. Pukin mukaan ensimmäisessä ottelussa syntynyt maali teki hyvää itseluottamukselle. 

Norwich sai otteluun karmen alun, sillä puolustaja Grant Hanley ohjasi pallon omaan maaliin seitsemän minuutin pelin jälkeen.

– Ei ollut tarkoitus saada tuollaista aloitusta. Oma maali kirpaisi. Meillä oli paikkoja tehdä itsekin ensimmäisellä jaksolla, Pukki sanoi Viasatin haastattelussa.

– Euroopan paras joukkue rankaisi heti, kun tehtiin virheitä.

Pukki kiistää jännittäneensä avausottelua Valioliigassa.

– Yllättävän vähän jännitti. Odotin, että enemmän olisi jännittänyt. Sain pidettyä pallon ekalla kosketuksella ja siitä se lähti hyvin rullaamaan.

– Maali tekee hyvää itseluottamukselle. Ei tarvitse stressata sitä enää. Voi lähteä vapaammin tuleviin otteluihin, Pukki jatkoi.

Maailman parhaana puolustajana pidetty Liverpoolin Virgil van Dijk antoi tunnustusta vanhalle joukkuetoverilleen. Kaksikko pelasi yhdessä Celticissä kaudella 2013-2014. 

– Hän teki maalin, joten totta kai erinomainen peli häneltä. Hän näytti jo viime kaudella, miksi hän on niin hyvä maalintekijä. Teemu on hyvä pelaaja ja hyvä kaveri, Van Dijk sanoi Viasatin haastattelussa.

Norwichin kausi jatkuu elokuun 17. päivä kotiottelulla Newcastlea vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat