Liverpool antoi Norwichille selkäsaunan – legendaarinen brittinäyttelijä hehkuttaa maalin iskenyttä Teemu Pukkia

Liverpool murskasi Valioliigan avausottelussa Norwichin lukemin 4-1. Teemu Pukki iski heti kauden ensimmäisen maalinsa.

Pukki osui ottelun 64. minuutilla ja otettiin vaihtoon seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa. Edellinen suomalainen maalintekijä Valioliigassa oli Liverpoolin Sami Hyypiä vuonna 2008.

Norwichin kamppailu sai epäonnisimman mahdollisen alun, kun puolustaja Grant Hanley ohjasi pallon omaan maaliin seitsemännellä peliminuutilla. Mohamed Salah, Virgil van Dijk ja Divock Origi kasvattivat hallitsevan Mestarien liigan voittajan johtoa.

Pukin uroteot herättivät myös kuuluisan brittikoomikko Stephen Fryn huomion. Fry on tunnettu Norwich-vaikuttaja, sillä hän on toiminut aikanaan jopa seuran hallituksessa. Fry kehoitti twiitissään Liverpoolia pelkäämään suomalaishyökkääjää.

Liverpoolin voitolla oli synkkä sivujuonne, sillä tähtivahti Alisson loukkasi pohkeensa avausjaksolla ja joutui tulemaan vaihtoon. Vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa.