Teemu Pukki loistaa viime hetkien ratkaisijana Norwichissa – "Paras asia jalkapalloilijana"

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on kunnostautunut loppuhetkien voittomaalien tekijänä jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa viime aikoina. 

Alla oleva video: Teemu Pukki selvitti tulikuumaa virettään Tulosruudulle marraskuun puolivälissä.

Huuhkajissakin osumia syksyllä mättänyt Pukki on laukonut Norwichille 18 sarjaottelussa 13 maalia. Viimeisen kuukauden aikana hän on laukonut kaksi viime hetkien voittomaalia – ensimmäisen Millwallia vastaan marraskuussa, toisen Boltonin verkkoon viime lauantaina.  

– Kun teet voittomaalin lopussa, se on erilainen tunne kuin maalin tekeminen avausjaksolla. Kun stadion menee hulluksi myöhäisen osuman jälkeen, se on luultavasti paras asia jalkapalloilijana, Pukki kommentoi Norwichin verkkosivuilla.  

– Mielestäni (viime) lauantain peli oli minulle yksi huonoimmista, mutta maalin tekeminen lopussa oli vapauttava kokemus. Tuntui, ettei sillä ollut väliä, että pelasin huonosti. 

Teemu Pukki hurjana heti loukkaantumisensa jälkeen –"Ehkä se huili teki hyvää" 2:15

Norwich kohtaa seuraavaksi maalivahti Niki Mäenpään edustaman Bristol Cityn lauantaina. 

– Hän (Niki) on hyvä ystäväni. Odotan peliä todella paljon. Olen jutellut siitä Nikin kanssa, ja hän toivoi, etten tekisi maalia, mutta haluan tietysti tehdä maalin hänen taakseen, Pukki summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat