Huuhkajien hyökkääjältä erikoinen paljastus neljän maalin hirmuottelustaan – "Pelasin koko ottelun käytännössä yhdellä korvalla"

Marcus Forssin neljän maalin hurjastelu Englannin liigacupissa sai Brentfordin päävalmentajan Thomas Frankin muikealle tuulelle ottelun jälkeen. Bees höykytti Oldhamia maalein 7–0.

Tanskalaisvalmentaja Frank päästi 22-vuotiaan suomalaishyökkääjän irti avauskokoonpanossa, eikä hänen tarvinnut katua nuorukaisen peluuttamista.

Frankin puheiden perusteella Forssille saattaa olla luvassa jatkossa lisää vastuuta myös Valioliigassa, jossa Huuhjakat-kärki on jäänyt toistaiseksi enemmän penkkimieheksi. Brentfordin ykköskärki on tiistaina huilivuorossa ollut Ivan Toney.

– Marcus tekee kaiken, minkä hän vain voi joka päivä harjoituksissa, hän on todella hyvää pelaaja. Hän teki neljä todella hyvää maalia, kai tuon täytyy olla täyden kympin suoritus, Frank ylisti Forssia The Independentin mukaan.

Myös Forss oli ottelun jälkeen yhtä hymyä.

– Uskomaton tunne tehdä hattutemppu kotiyleisön edessä. Olen todella onnellinen, Forss hehkui seuransa mediatiimin haastattelussa.

– Tietenkin kun pääsee pelaamaan, haluaa olla mahdollisimman hyvä. Haluan päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja kun saan mahdollisuuden näyttää, voin osoittaa, että haluan enemmän.

Forss nappasi pallon mukaansa pelin jälkeen.

– Tämä menee palkintokaappiin. Nautitaan tästä hetkestä, mutta pitää alkaa kiinnittää katsetta jo seuraavaan otteluun Liverpoolia vastaan, Forss summasi.

Forss kertoi saaneensa kyynärpääiskun vasempaan korvaansa ottelun alkuvaiheessa.

– En pystynyt kuulemaan mitään vasemmalla korvallani, joten pelasin koko ottelun käytännössä yhdellä korvalla. Se oli aluksi vaikeaa, mutta totuin siihen loppua kohden, Forss naureskeli.

Hyökkääjän rennon elekielen perusteella korvaan saadussa iskussa ei ollut kyse mistään vakavammasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja