AVAlla kunnostetaan koteja toukokuun uutuussarjoissa

Oma koti on tärkeä pesäpaikka, joka pistetään uuteen uskoon AVAn toukokuun uutuussarjoissa. Laadukkaat lifestyle-ohjelmat tarjoavat inspiraatiota sisustuksesta ja remontoinnista haaveileville, eikä ohjelmissa unohdeta ekologisuuttakaan. Ja ekoilu ei näissä ohjelmissa tarkoita ankeilua, vaan jopa luksusta!

Lifestyle

Entistä ekommin ti klo 19.30 alkaen 1.5.

Maapallon saastuminen ja ilmastonmuutos saavat monet ahdistumaan, mutta eivät onneksi kaikkia. Entistä ekommin -sarjassa tavataan ihmisiä, jotka pyrkivät omalla esimerkillään vaikuttamaan paremman tulevaisuuden puolesta. He ovat päätyneet omassa elämässään mielenkiintoisiin ekologisiin rakennusratkaisuihin. Sarjassa esitellään mm. miten autonrenkaita ja kierrätyspulloja voi hyödyntää rakentamisessa, millaista on asua puunlatvaan tehdyissä taloissa ja millaisen asuinalueen saa rakennettua konteista. Sarjassa käsitellään myös mm. kierrätystä, energialähteitä, kunnostamista, opetustyön merkitystä, epätavallisia rakennuskohteita ja luonnonelementtien merkitystä ekologisessa rakentamisessa. Sarjan jokaisessa jaksossa esitellään lisäksi yksi ekoteko tai aloite, joka edistää vihreää rakentamista.

Kotirintaman hurja remontti ti klo 20 alkaen 1.5.

Mitä saadaan, kun yhdistetään kodinkunnostus ja hyväntekeväisyys? Tästä yhdistelmästä syntyy kiinnostava lifestyle-ohjelma, jossa rakennetaan koteja brittiläisille sotaveteraaneille ja heidän perheilleen. Suomalaisillekin katsojille tutuksi tullut juontaja Ty Pennington ottaa tehtäväkseen tehdä ratkaisevia parannuksia kriisialueilta palanneiden sotilaiden asumisolosuhteisiin. Ohjelmassa nähtävät sotilaat ovat haavoittuneet palveluksessa, osa vakavasti. Mukana on mm. Kate, joka menetti jalkansa pommiräjähdyksessä Afganistanin komennuksella ja kaipaa kipeästi apua kotinsa remontointiin. Frenchie ja Tyler puolestaan tarvitsevat vammojensa vuoksi helppokulkuisen talon, joka mahdollistaa liikkumisen pyörätuolin kanssa. Ohjelmaa juontaa Hurja remontti -sarjasta tuttu Ty Pennington, joka osaa pidellä vasaraa itsekin.

Kylän hurja remontti pe klo 13.30 alkaen 11.5.

Remontointeihin erikoistuneista lifestyle-sarjoista tuttu Ty Pennington ottaa tällä kertaa muutoskohteekseen kokonaisen kylän. Pennington suuntaa skotlantilaiseen kylään, jossa rakennetaan konserttilava ja uusi kävelytie, avataan turistikeskus ja järjestetään musiikkijuhlat - kaikki tämä viikossa! Lisäksi Ty saa tehtäväkseen juontaa musiikkijuhlat ja esiintyä lavalla säkkipilliä soittaen. Ehtiikö edes superenerginen Ty saada kaiken valmiiksi?

Martha Stewart Show arkisin klo 18.15 alkaen 14.5.

Martha Stewart on amerikkalainen liikenainen, kirjailija ja toimittaja, joka on saavuttanut merkittävän aseman amerikkalaisessa liike-elämässä. Pörssimeklarina ja mallinakin toiminut Stewart on luonut ympärilleen isoja konsepteja kuten mm. lehden ja tv-ohjelmia. Martha Stewart Shown viidennen tuotantokauden jaksoissa tehdään täydellisiä hampurilaisia, vieraillaan Marthan pionitarhassa ja valmistaudutaan juhlapyhien viettoon. Vieraina nähdään mm. Raquel Welch, Serena Williams, Julianne Moore ja Jennifer Garner.

T.i.l.a ma klo 21 alkaen 28.5.

Mielenkiintoisia ja kauniita koteja, trendejä meiltä ja maailmalta ja hauskoja vinkkejä itse tekemiseen - tämä resepti on houkutellut katsojat ruudun ääreen jo usean vuoden ajan. Laadukkaan T.i.l.a-sarjan jaksoissa tutustutaan mm. käsintehtyihin kaakeliuuniin, kokin uudistuvaan keittiöön, riisiposliinin valmistukseen ja omakotitalon pihaan valmistuvaan oleskelutilaan. Tuotanto: Crea Video Oy. Tuotantovuosi 2010.

Dokumentit

AVA Dokumentti: Karl Lagerfeld: Muodin yksinäinen kuningas ti 1.5. klo 21

Kiehtovassa ranskalaisdokumentissa tutustutaan huippusuunnittelija Karl Lagerfeldiin. Pitkän ja menestyksekkään uran luonut Lagerfeld kertoo kameralle elämäntarinansa lapsuudesta alkaen, esittelee ateljeensa työskentelyä ja vierailee itselleen tärkeissä paikoissa, esimerkiksi Versailles'n linnan puutarhassa sekä omassa kirjastossaan, johon hän on vuosien saatossa kerännyt yli 50 000 teosta. Näyttävä dokumentti sisältää paljon arkistomateriaalia vuosikymmenten varrelta ja sivuaa Lagerfeldin uran ohella monia muotimaailman tärkeimpiä henkilöitä ja ilmiöitä.

Draama

Puumanainen pe 4.5. klo 22.40

Toisen tuotantokauden jaksot alkavat. Jules Cobb (Courteney Cox) on nelikymppinen uranainen, teini-ikäisen pojan (Dan Byrd) yksinhuoltaja ja tuore sinkku. Floridalaisessa pikkukaupungissa tärkeintä on deittailu ja Cougars-jalkapallojoukkue - varsinkin kun matsien ympärillä parveilee joukoittain eronneita keski-ikäisiä naisia etsimässä nuoria miehiä! Jules ei tahtoisi olla yksi ahnaista puumanaisista, ja pian hän huomaakin ihastuneensa naapuriinsa Graysoniin (Josh Hopkins).

HUOM! Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa nähdään klo 22.40 alkaen ja jaksot 18.5. eteenpäin klo 22.00 alkaen.

Moderni perhe pe 4.5. klo 23.10

Emmy-palkittu komedia ottaa lähitarkastelun kohteeksi erilaisia modernin perheen muotoja: yksilapsisen homoparin, kolmilapsisen heteroparin ja kaksinkertaisesti etnisen pariskunnan. Ohjelmassa mukamas hollantilainen dokumenttiryhmä kuvaa näiden perheiden arkea Alankomaissa esitettävää tosi-tv -sarjaa varten. Modernin perheen pääosissa nähdään mm. Pulmuset-sarjan Al Bundyna tunnettu Ed O'Neill. Sarja jatkuu kolmannen tuotantokauden jaksoilla.

HUOM! Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa nähdään klo 23.10 alkaen ja jaksot 18.5. eteenpäin klo 22.30 alkaen.

Jälkiä jättämättä ma 7.5. klo klo 22.50

Tanskalaismenestykseen perustuva rikossarja kertoo Seattlessa tapahtuneesta nuoren tytön murhasta ja sitä seuraavasta rikostutkinnasta. Sarja kutoo yhteen kolme tarinaa: etsivien jotka tutkivat murhaa, surevien läheisten sekä epäiltyjen. Mitä pitemmälle tutkimukset etenevät, sitä ilmeisempää on että jokaisella on salaisuutensa, ja menneisyys vainoaa heitä kaikkia. Toinen tuotantokausi.

HUOM! Sarjan ensimmäinen jakso 7.5. nähdään klo 22.50 alkaen, toinen jakso 14.5. klo 22.40 alkaen ja jaksot 21.5. eteenpäin klo 22.00 alkaen.

Mercyn sairaala ke klo 22 alkaen 30.5.

Vetävä sarja Mercyn sairaalan hektisestä arjesta niiden näkökulmasta, jotka tietävät siitä eniten: hoitajien. Kokenut sairaanhoitaja Veronica Callahan palaa Mercyyn raskaalta Irakin-komennukselta, jolla hän on oppinut alasta enemmän kuin olisi halunnutkaan. Yhdessä kollegojensa Sonia Jimenezin ja ja Chloe Paynen kanssa Veronica kohtaa arjen haasteet, vaikeat hoitotapaukset ja sosiaaliset miinakentät sekä sairaalan sisällä että ulkopuolella.

Muista myös

Sinkkuvanhempien talossa pe klo 15.35 alkaen 25.5.

Sinkkuäitien talossa -sarja saa jatkoa. Tällä kertaa taloon asettuu viiden sinkkuäidin lisäksi myös viisi sinkkuisää lapsineen. Osalle heistä tämä on ensimmäinen kerta, kun he asuvat kanssa yhdessä naisen kanssa, saati että osaisivat toimia "äiti ja isä" -tiimissä, joka organisoi talouden- ja lastenhoitoa. Nuorilla sinkkuisillä on omat vaikeutensa, joiden läpikäyminen talossa lisää ymmärrystä yksin elävien vanhempien arkipäivän haasteista ja vaikeudesta löytää uutta kumppania. Brittiläinen realitysarja.

Kuutosia kasvattamassa ke klo 13.30 alkaen 30.5.

Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Jenny ja Bryan Maschen selviytymistarinaa kuutosten kasvattajina. Toisen tuotantokauden jaksoissa nähdään jo 2-vuotiaksi kasvaneet kuutoset. Jenny ja Bryan keskittyvät nyt parisuhteensa parantamiseen ja suunnitelmiin uudesta asuinpaikasta.

Rakkaita etsimässä ke klo 14.30 alkaen 30.5.

Troy Dunn on ilmiömäinen jäljittäjä, joka saa jatkuvasti yhteydenottoja kadonneita läheisiään etsiviltä ihmisiltä. Yksi viikko kuukaudessa on omistettu tapauksille, joissa kaikki muut keinot kadonneen jäljittämiseksi on jo käytetty. Troy ja hänen koko tiiminsä valjastetaan tämän tapauksen selvittämiseen. Luvassa on suuria tunteita ja parhaassa tapauksessa onnellisia jälleennäkemisiä. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuva amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja