Australiassa paljastui järkyttävä insestitapaus: Sukusiitos jatkunut useita sukupolvia

Useita vakavasti epämuodostuneita lapsia on löytynyt syrjäiseltä maatilalta Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa Australiassa. Taustalla on sukupolvia jatkunut sukusiitos.

Viranomaiset ovat tehneet pienessä australialaiskylässä karmean löydön. Poliisit ovat löytäneet syrjäisellä maatilalta alkeellisista oloista epämuodostuneita lapsia. Epämuodostumien syyksi on selvinnyt ainakin neljän sukupolven ajan jatkunut sukusiitos.

Sydney Daily Telegraphin mukaan tapaus paljastui, kun viranomaiset olivat saaneet selville, että maatilalla elävän yhteisön lapset eivät käy koulua. Erakkona eläneeseen yhteisöön kuului ainakin 40 jäsentä.

Lapset olivat löydettäessä hyvin likaisia ja he kärsivät vakavista kehityshäiriöistä ja mutaatioista.

Lapset eivät olleet pysyneet pitämään huolta itsestään, eikä heillä ollut alkeellisintakaan käsitystä hygieniasta. He eivät muun muassa olleet pesseet hampaitaan eivätkä käyttäneet vessapaperia.

Jääkaapeissa oli mädäntyneitä vihanneksia, ja ruokailuvälineet olivat lian peitossa. Yhden lapsen sängyssä nukkui kenguru.

Lapset olivat ujoja, eivätkä monet heistä kyenneet puhumaan tai katsomaan toisia silmiin. Melkein kaikilla oli jaloissaan sienitulehdus.

Isoisovanhemmat ovat sisko ja veli

Koko perheyhteisön uskotaan polveutuvan lasten isoisovanhemmista, jotka olivat sisko ja veli.

Kaikkien yhteisön jäsenten arvioidaan syntyneen pikkumökeistä, asuntovaunuista, vajoista ja teltoista koostuvalla tilalla. Mökeissä ei ollut sähköä, eikä niihin tullut juoksevaa vettä. Vajat sijaitsivat reilun 30 kilometrin päässä lähimmästä kaupungista 2 000 asukkaan kylässä.

Tapaus paljastui viranomaisille jo viime vuoden kesäkuussa, mutta yksityiskohdat löydöksistä päätettiin kertoa julkisuuteen vasta nyt. Insestitapaus on omassa luokassaan pahin koskaan tunnettu tapaus Australiassa.

Viranomaiset ovat pitäneet niin vehreässä laaksossa sijainneen kylän kuin perheenkin nimet salassa, että laiminlyötyjä ja hyväksikäytettyjä lapsia ja aikuisia ei voisi tunnistaa. Perhettä on kutsuttu salanimellä Colt. Viranomaisten mukaan Coltin perhe ehti asua kolmessa eri osavaltiossa, kunnes he asettuivat lopullisesti aloilleen.

Ilmeisesti muut kyläläiset eivät olleet tienneet tapauksesta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja