"Australian Hugh Hefner” kerskailee lukuisilla naisillaan: "Luulen oppivani uuden asennon joka viikko"

Australian Hefneriksi itseään tituleeraava tupakkaimperiumin perijä kehuskelee kaatavansa sänkyynsä lukuisia naisia viikoittain.

Legendaarisen Playboy-lehden perustajan mukaan itsensä "Australian Hugh Hefneriksi" nimennyt Travers ”Candyman” Beynon kerää ihailijoidensa suosionosoituksia juhlimalla rankasti ja irstailemalla julkisesti.

Vanhempiensa tupakkaimperiumin rikastuttama Beynon julkaisee sosiaalisessa mediassa mielellään kuvia lukuisista naisystävistään ja kertoo viettävänsä yönsä jopa neljän naisen kanssa samanaikaisesti. Nukkumiselle ei liiemmin aikaa jää.

– Luulen oppivani uuden asennon joka viikko. On eri asia, onko sängyssäsi yksi vai useampi tyttö. Kun heitä on monia, pääni on pyörällä, Beynon kertoi viime vuonna Ocean Road Magazinelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Juhlimme isän kanssa aamuviiteen"

Sängystä löytyvien tyttöjen lisäksi Beynonilla on 26-vuotias vaimo ja kaksi teini-ikäistä lasta aiemmasta avioliitostaan. Perhe suhtautuu isän elosteluun ymmärtävästi ja jopa ylpeästi.

– Olin onnellinen, kun isäni lähti ulos kanssani 18-vuotissyntymäpäivilläni. Onnellisempi kuin olin kavereideni seurasta. Juhlimme isän kanssa aamuviiteen ja olimme viimeiset tanssilattialla, kertoo Beynonin Valentino-poika.

Kaikki eivät nelikymppisen miehen juhlintaa yhtä hyvällä katso. Sosiaaliseen mediaan ladatut kuvat kertovat, että Beynonin tyttöystävien kehoon on tatuoitu tupakkafirman logo. On epäselvää, ovatko tatuoinnit pysyviä.

Moni on kritisoinut, että tatuointi saa naiset näyttämään Beynonin omaisuudelta. Beynon onkin poistanut tatuoinnit paljastavat kuvat Instagram-tileiltään.

***

Harva katsoo kumppanin muita seksisuhteita hyvällä. Seksuaaliterapeutti ja sosiologi Maria Linkoaho-Nordling kertoi, millaisia syitä pettämisen taustalla on. Katso haastattelu alta.

1:35

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja