Ässät harjoittelee toistaiseksi itsenäisesti, pienryhmät sallittu pelaajien toiveesta – "Meidän pitää malttaa mielemme"

SM-liigassa pelaava Porin Ässät harjoittelee toistaiseksi itsenäisesti. Pelaajien toiveesta seura on myös tarjonnut mahdollisuutta harjoitelle pienryhmissä.

SM-liigapelaajien kauden jälkeinen harjoitteluvapaa päättyi tiistaina, joten seurat ovat jälleen vapaita harjoittelemaan yhteisesti. Koronavirustilanteen vuoksi Ässien pelaajat harjoittelevat toistaiseksi itsenäisesti.

– Olemme seuranneet koko ajan, miten maailmalla ja Suomessa asiat ovat kehittyneet ja päivittäneet viikoittain suunnitelmaamme yhdessä lääkäreiden, valmennuksen ja pelaajien edustajan kanssa. Terveys ja vastuullisuus ovat ohjanneet päätösprosessejamme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoo tiedotteessa.

Ässät on organisoinut pelaajiensa toiveesta mahdollisuuden pariharjoitteluun enintään neljän hengen ryhmissä. Parit pysyvät poikkeusajan myötä samoina läpi itsenäisen harjoittelujakson. Ässät-pelaajat ovat tyytyväisiä seuransa joustamiseen.

– Moni pelaaja toivoi pienessä ryhmässä harjoittelua ja se on huomioitu seuran puolelta hienosti. Jokainen pelaaja haluaisi jo tässä vaiheessa harjoitella joukkueen kanssa, mutta meidän pitää malttaa mielemme ja noudattaa sovittuja asioita esimerkiksi ryhmäkokoihin liittyen, pelaajien edustajana toiminut Niklas Appelgren toteaa.

Ässien pelaajat voivat käyttää seuran omaa kuntosalia ja pukukoppia omatoimisen harjoittelujakson ajan. Tästä johtuen Ässät on tehostanut tilojensa siivousta ja sekä antanut pelaajilleen selkeät toimintaohjeet kaiken varalta.

Lue myös:

    Uusimmat