Mainos

Asiantuntijan shokkiväite hovista – prinssi Harrya arvostettiin vähemmän kuin veljeään: "Harry on aina tiennyt olevansa kakkonen"

Asiantuntijan mukaan prinssi Harry jätettiin lapsena ulkopuoliseksi.

Kuninkaallinen asiantuntija Ingrid Seward on esittänyt hurjia väitteitä nuoren prinssi Harryn kohtelusta hovissa. Yli 30 vuoden ajan kuninkaallisten elämää seuranneen Sewardin mukaan Harrylle tehtiin lapsena selväksi, että hän oli nokkimisjärjestyksessä toisena vanhemman veljensä prinssi Williamin jälkeen.

Edesmenneellä kuningataräiti Elisabetilla oli Sewardin mukaan tapana pyytää William viereensä istumaan, mutta jättää Harry kokonaan huomiotta.

– Harry on aina tiennyt olevansa kakkonen, Seward sanoi.

Sewardin mukaan Harryn ja Williamin äiti prinsessa Diana oli hyvin ahdistunut siitä, että hänen poikiaan kohdeltiin eri tavalla. Harryn syntymällä on myös väitetty olleen haitallinen vaikutus Dianan ja prinssi Charlesin avioliittoon.

Dianan entinen henkivartija Paul Burrell on kertonut, että avioliitto alkoi rakoilla koko ajan enemmän Harryn syntymän jälkeen. Toisen lapsen syntymä tarkoitti, että Dianan tehtävä avioliitossa oli täytetty.

– Diana uskoutui minulle, että sinä yönä, kun Harry syntyi, hän itki itsensä uneen.  

Lähde: Express

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja