Prinssi Harrylta ja herttuatar Meghanilta tylyt onnittelut prinssi Williamille – fanit kummastuivat: "Vaikuttaa vihamieliseltä"

Prinssi Harry onnitteli veljeään prinssi Williamia Instagramissa.

Britannian prinssi William juhli viime viikolla syntymäpäiväänsä. Hän täytti 37 vuotta perjantaina 21. kesäkuuta. 

Juhlan kunniaksi hovi onnitteli Williamia sosiaalisessa mediassa. Onnitteluja julkaistiin esimerkiksi kuningasperheen, Williamin isän prinssi Charlesin ja Williamin enon prinssi Andrew'n Instagram- ja Twitter-tileillä.

Williamin veli prinssi Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan valitsivat erilaisen tavan onnitella. Sen sijaan, että herttuapari olisi julkaissut onnittelut omalla Instagram-tilillään, he jättivät kommentin Kensingtonin palatsin julkaisemaan kuvaan.

Kensingtonin palatsin Instagram-tili on prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen perheen virallinen tili. Tilillä julkaistiin iloinen kuva Williamista, jonka yhteydessä kiitettiin prinssin saamista onnitteluista. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät kuvan alle hyvin viralliset onnittelut.

– Hyvää syntymäpäivää Cambridgen herttualle! he toivottivat.

Onnittelutapa on herättänyt kummastusta, sillä aiemmin Harry ja Meghan ovat onnitelleet kuningatar Elisabetia ja prinssi Philipia julkaisemalla heistä kuvia merkkipäivänä. 

Majesty-lehden päätoimittaja Ingrid Seward kommentoi The Sun -lehdelle, että viileät onnittelut saatetaan Kensingtonin palatsissa tulkita loukkauksena.

– Mielestäni on loukkaavaa, jos he eivät onnittele prinssi Williamia samalla tavalla kuin kuningatarta ja herttuaa, Seward sanoi.

– Se on aika töykeää ja tulkitaan varmasti tarkoitukselliseksi.

Myös fanit kiinnittivät huomiota onnittelujen muodollisuuteen. 

– Kyseessä on veljesi, miksi pitää olla niin muodollinen? yksi fani ihmetteli.

– Eikö onnentoivotus veljelle kuulostaisi lempeämmältä? Tämä vaikuttaa vihamieliseltä, eräs fani pohdiskeli. 

Lue myös:

    Uusimmat