Arttu Wiskarin huima muutos: Laihduin 15 kiloa

Laulaja Arttu Wiskari jaksaa painonpudotuksen myötä nyt paremmin keikoilla.

Mökkitie ja Tuntematon potilas -hiteistään tunnettu Arttu Wiskari julkaisi perjantaina toisen albuminsa. Tappavan hiljainen rivarinpätkä -levyn keikoilla nähdään muuttunut mies, sillä nyt Arttu on huomattavasti paremmassa kunnossa, kuin ensimmäisen albumin julkaisun aikaan vuonna 2011.

– Ensimmäisen albumin jälkeen vedettiin aika täysillä ja elettiin vähän pilvilinnoissa. Syötiin ja juotiin mitä haluttiin. Keikkareissut rupesivat olemaan aika rankoja meikäläisenkin kokoiselle äijälle. Kotiin tullessa olin ihan puhki. Rupesihan se jo ihan itseäkin hävettämään, kun oli niin loppu keikoilla. Hiki vain valui, Wiskari muistelee MTV3.fille.

Laulajalla on nyt käynnissä laaja elämäntapojen remontti ja huikeita tuloksiakin on jo tullut. Wiskari kertoo pudottaneensa painoaan vain kuudessa viikossa noin 15 kilon verran.

– 12 kiloa lähti puhdasta rasvaa ja loput nesteitä. Nyt olen tikissä kesää varten. Ensimmäinen kymmenen kiloa kun lähti, niin heti oli helpompi olla. Nyt on kevyempi olla ja uni on paljon parempaa. Kaikessa se näkyy, mitä tekee, esimerkiksi on kivempi sitoa kengännauhoja, Wiskari lohkaisee.

Millä keinoilla laulaja onnistui painonpudotuksessa?

– Minulla oli hyvä ruokavalio ja sain vähän vinkkejä. Salilla en ole koskaan käynyt, mutta uimassa kävin kolme kertaa viikossa. Vinkki niille, joilla on nivelet kovilla, että uiminen on hyvä laji. Lisäksi siellä käy hyvännäköisiä daameja ja vesijuoksemassa käyvien mummojen kanssa voi aina höpötellä. Tehdä vaikka vähän uimahyppyjä tai jos ei huvita uida, niin puhua sitten vaikka pa**aa saunassa, muusikko nauraa.

Wiskari aikoo ylläpitää muutosta myös uuden albumin keikoilla. Uusien elämäntapojen omaksumisessa auttaa se, että koko bändi on mukana projektissa.

– Bändin kanssa olemme sopineet, että kun kiertueella on perjantaina ja lauantaina keikat, niin vain toisena päivänä saa juhlia ja toisena urheillaan. Koko bändi on messissä. Tahkon keikan yhteydessä en ottanut oluen olutta, vaan olin aamulla uimassa. Saa sitä toki rillutella, mutta pitää tehdä välillä muutakin.

Wiskari vieraili myös Huomenta Suomen lähetyksessä uuden levyn tiimoilta:

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat