Mainos

Arafat aikanaan hautaan Länsirannalle

Israel suostuu siihen, että Jasser Arafat haudataan aikanaan Ramallahiin Länsirannalle. Islamilainen uskonoppinut vakuutti, ettei Arafatia kytketä pois koneista

Israel on suostunut siihen, että palestiinalaisjohtaja Jasser Arafat haudataan Ramallahiin Länsirannalle, jossa hänen päämajansa sijaitsee. Hautajaistilaisuus taas pidetään Kairossa, kertoo Egyptin edustaja. Israel oli tyrmännyt Arafatin alkuperäisen toiveen tulla haudatuksi Jerusalemiin.

Palestiinalaislähteiden mukaan Arafatin kuolemasta saatetaan ilmoittaa virallisesti vielä tänään. Uutistoimisto AFP kertoi nimettömänä pysytellyttä palestiinalaisvirkamiestä lainaten, että kuolemasta ilmoitetaan Fatah-järjestön ja Palestiinan vapautusjärjestön PLO:n johdon kokousten jälkeen.

Arafatin luo pariisilaiseen sairaalaan saapunut islamilainen uskonoppinut Tajseer al-Tamimi vakuutti päivällä edelleen, että Arafat on yhä elossa. Tamimin mukaan Arafatia ei kytketä pois elämää ylläpitävistä laitteista niin kauan kuin hänessä on elon merkkejä.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

(Seitsemän uutiset 10.11.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.