Antti Tuisku juoksi ennätyksensä puolimaratonissa ja lähti pitsalle – Juha Perälä kuittailee: "Ei nyt kuitenkaan aleta hurjastelemaan"

Antti Tuisku tekee paluun – osti keikkataukonsa aikana asunnon Espanjasta:"Tässä voi mennä pidempi aika, kun sinne voi mennä" 10:09
Antti Tuisku teki näyttävän paluun – tällaisen sijoituksen hän teki keikkataukonsa aikana!

Antti Tuisku sai puolimaratonille mukaan huippu-urheilijoista sparrausjoukon. 

Musiikkinsa ja artistisuudensa lisäksi Antti Tuisku on tunnettu urheilusuorituksistaan. Hän treenaakin usein huippu-urheilijoiden kanssa, kuten ystävänsä maastohiihtäjä Krista Pärmäkosken

Tuisku ylittääkin usein itseään erinäisissä kisoissa, kuten tammikuussa järjestettyssä Val di Fiemmessä Rampa con i Campioni -hiihtokisoissa. 

Nyt Tuisku on laittanut jälleen omat ennätyksensä uusiksi, kun hän osallistui vastikään Rovaniemellä järestetylle puolimaratonille. Hän oli laittanut hiihtäjä Lauri Lepistölle viestiä, että saisiko tapahtumaan kannustajakseen huippu-urheilijoita. Poptähden toive toteutui ja häntä oli sparraamassa liuta urheilijoita. 

Tuisku halusi kokeilla pitkästä aikaa ennätystä ja sitä, että alittaisiko aiemman ennätyksensä,  yksi ja puoli tuntia. Puolimaratonissa juostaan  21,0975 kilometriä. 

– Oma ennätys syntyi aikaan 1:29:00! Tämä toimi tällaisena korona-ajan välitavoitteena ja v****ksen purkamisena, että kun keikat alkaa niin täältä pesee! Nyt me lähetään kaljalle ja pitsalle! Tuisku kirjoitti kuvansa yhteyteen. 

Poptähden seuraajat onnittelevat häntä huippusuorituksesta. 

– Kovaa meet, seuraaja kirjoittaa.

– Olet kone, fani hehkuttaa. 

– Pitsa ja kalja ansaittu, sosiaalisessa mediassa kirjoitetaan. 

– Se on onnittelujen paikka! Mutta pitsa sit max kolmella täytteellä, ei nyt kuitenkaan aleta hurjastelemaan, juontaja Juha Perälä piikittelee. 




Lue myös:

    Uusimmat