Antti Tuisku juoksi ennätyksensä puolimaratonissa ja lähti pitsalle – Juha Perälä kuittailee: "Ei nyt kuitenkaan aleta hurjastelemaan"

10:09
Antti Tuisku teki näyttävän paluun – tällaisen sijoituksen hän teki keikkataukonsa aikana!

Antti Tuisku sai puolimaratonille mukaan huippu-urheilijoista sparrausjoukon. 

Musiikkinsa ja artistisuudensa lisäksi Antti Tuisku on tunnettu urheilusuorituksistaan. Hän treenaakin usein huippu-urheilijoiden kanssa, kuten ystävänsä maastohiihtäjä Krista Pärmäkosken

Tuisku ylittääkin usein itseään erinäisissä kisoissa, kuten tammikuussa järjestettyssä Val di Fiemmessä Rampa con i Campioni -hiihtokisoissa. 

Nyt Tuisku on laittanut jälleen omat ennätyksensä uusiksi, kun hän osallistui vastikään Rovaniemellä järestetylle puolimaratonille. Hän oli laittanut hiihtäjä Lauri Lepistölle viestiä, että saisiko tapahtumaan kannustajakseen huippu-urheilijoita. Poptähden toive toteutui ja häntä oli sparraamassa liuta urheilijoita. 

Tuisku halusi kokeilla pitkästä aikaa ennätystä ja sitä, että alittaisiko aiemman ennätyksensä,  yksi ja puoli tuntia. Puolimaratonissa juostaan  21,0975 kilometriä. 

– Oma ennätys syntyi aikaan 1:29:00! Tämä toimi tällaisena korona-ajan välitavoitteena ja v****ksen purkamisena, että kun keikat alkaa niin täältä pesee! Nyt me lähetään kaljalle ja pitsalle! Tuisku kirjoitti kuvansa yhteyteen. 

Poptähden seuraajat onnittelevat häntä huippusuorituksesta. 

– Kovaa meet, seuraaja kirjoittaa.

– Olet kone, fani hehkuttaa. 

– Pitsa ja kalja ansaittu, sosiaalisessa mediassa kirjoitetaan. 

– Se on onnittelujen paikka! Mutta pitsa sit max kolmella täytteellä, ei nyt kuitenkaan aleta hurjastelemaan, juontaja Juha Perälä piikittelee. 
Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja