Bruce Willisin vaimo Emma Heming Willis kertoi koskettavasti surusta miehensä syntymäpäivänä – jakoi ajatuksia herättävän videon

Näyttelijä Bruce Willis täytti 19. maaliskuuta 68 vuotta.

Dementiasta kärsivän Bruce Willisin, 68, vaimo Emma Heming Willis, 44, kertoi koskettavasti surusta Instagramissa 19. maaliskuuta. Bruce täytti samaisena päivänä 68 vuotta.

– Tänään on aviomieheni syntymäpäivä. Olen aloittanut aamun itkemällä. On tärkeää, että näette tämän kaikki puolet. Monet ihmiset sanovat, että olen vahva, eivätkä ymmärrä, miten teen sen. Minulle ei annettu vaihtoehtoja. Toivon, että olisi annettu. Kasvatan tässä samalla myös kahta lasta. Tunnen myös surua joka päivä. Ja tunnen sitä tänään todella hänen syntymäpäivänään, Emma kertoi jakamallaan videolla.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Emma jakoi miehestään myös koskettavan videon, jossa on kuvattuna heidän perheensä yhteisiä hetkiä. Parilla on kaksi tytärtä: Mabel, 10, ja Evelyn, 8.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bruce ja Emma menivät naimisiin vuonna 2009. Heidän lähipiiriinsä kuuluvat niin ikään Brucen ex-vaimo Demi Moore, 60, ja heidän yhteiset lapsensa Rumer, 34, Scout, 31, ja Tallulah, 29.

Demi jakoi 19. maaliskuuta videon, jossa koko perhe laulaa Brucelle onnittelulaulun ja Bruce puhaltaa kakustaan kaksi kynttilää.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää syntymäpäivää, Bruce Willis. Niin onnellinen, että voimme juhlia sinua tänään. Rakastan sinua ja perhettämme. Kiitos kaikille rakkaudesta ja lämpimistä onnentoivotuksista, tunnemme ne, Demi kirjoitti.

Myös Brucen ja Demin tytär Rumer jakoi samaisen videon.

Brucen ja Demin tytär Scout onnitteli isäänsä Instagramissa ja jakoi kuvan itsestään pienenä isänsä kanssa.

– On hänen syntymäpäivänsä, joten lähettäkää hänelle hetkeksi kaikki rakkautenne, hellyytenne, huolenpitonne ja rukouksenne. Hyvää syntymäpäivää yhdelle parhaista ystävistäni, kalakuninkaalle, kaksinaisuuden mestarille, joka on niin sankari-ikoni kuin hellä tyttöjen isä. Mikä etuoikeus saada tämä mies isäkseni ja oppia häneltä niin paljon elämästä, ilosta, pahasta ja taiteesta. Tämä päivä ei ole helppo, koska se on täynnä rakkautta ja surua, joka todella osoittaa rakkautemme syvyyden jotakin kohtaan. Joten yritän pärjätä tänään molempien kanssa, Scout kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bruce sai afasiadiagnoosin vuonna 2022, mutta helmikuussa 2023 hänen perheensä kertoi tähden kärsivän dementiasta.

Lue myös:

    Uusimmat