Chrissy Teigen ja John Legend odottavat neljättä lastaan – menettivät kolmannen lapsensa vuonna 2020

John Legend saapui Suomeen:"Täytyy kokeilla saunaa" 6:06
Katso, miten John Legend muistelee vuoden 2013 Suomen vierailuaan!

Malli Chrissy Teigen ja laulaja John Legend ovat käyneet läpi rankkoja aikoja.

Malli Chrissy Teigen, 36, ja laulaja John Legend, 43, odottavat neljättä lastaan. Lapsi on saanut alkunsa koeputkihedelmöityksellä. Teigen ilmoitti asiasta Instagramissa liikuttavalla julkaisulla, jossa hän esittelee pyöristynyttä vatsaansa.

– Viimeiset vuodet ovat olleet vähintäänkin tunteiden täyteiset, mutta vihdoin ilo on täyttänyt kotimme ja sydämemme uudelleen. Miljardi pistosta myöhemmin (viime aikoina jalkaan, kuten huomaatte) meillä on yksi (lapsi) tulossa, Teigen kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Teigen myönsi, että hänellä on ollut omat pelkonsa raskauden suhteen, koska syyskuussa 2020 hän ja Legend menettivät kolmannen lapsensa Jackin.

– Olen hokenut itselleni ”ok, jos se on terve tänään, ilmoitan siitä ihmisille”, mutta sitten hengitän helpotuksesta kuullessani sydämenlyönnin ja päätän, että olen edelleen liian hermostunut. En usko, että tulen koskaan poistumaan tapaamisesta enemmän innostuneena kuin hermostuneena, mutta toistaiseksi kaikki on täydellistä ja kaunista ja tunnen oloni toiveikkaaksi ja ihmeelliseksi. On ollut erittäin vaikeaa pitää tätä salassa näin kauan, Teigen kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Teigen kertoi sosiaalisessa mediassa hänen ja Legendin menetyksestä 1. lokakuuta 2020.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Olemme järkyttyneitä ja suuressa tuskassa, josta olet vain kuullut. Sellaisessa tuskassa, jota emme ole kokeneet koskaan aiemmin. Emme koskaan ole päättäneet lapsiemme nimiä ennen kuin vasta viimeisellä hetkellä, kun he ovat syntyneet, juuri ennen kuin olemme lähteneet sairaalasta. Jostain syystä aloimme kuitenkin kutsua tätä pientä tyyppiä mahassani Jackiksi. Joten hän tulee aina olemaan meille Jack. Jack teki niin kovasti töitä ollakseen osa pientä perhettämme, ja hän tulee olemaan, ikuisesti. Jackillemme: olen niin pahoillani, että elämäsi muutamat viimeiset hetket, kun tapasimme, olivat niin komplikaatioita täynnä, ettemme pystyneet antamaan sinulle kotia, jota tarvitsit selvitäksesi. Rakastamme sinua aina, Teigen kirjoitti tuolloin englanniksi itkuntäyteisten kuvien kera Instagramissa.

Teigenillä ja Legendillä on Jackin lisäksi tytär Luna Simone, 6, ja poika Miles Theodore, 4.

Alla olevassa kuvassa Legend on lapsiensa kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat