Ystävä muisti Bruce Willisiä ja Emma Heming Willisiä koskettavasti parin 14-vuotishääpäivän kunniaksi – uusivat valansa neljä vuotta sitten

Näyttelijä Bruce Willis ja hänen vaimonsa Emma Heming Willis menivät naimisiin vuonna 2009.

10-vuotisen naimisissa olonsa kunniaksi näyttelijä Bruce Willis, 68, ja hänen vaimonsa Emma Heming Willis, 44, uusivat valansa vuonna 2019 samassa paikassa, jossa menivät naimisiin 21. maaliskuuta vuonna 2009. Emma on jakanut Instagramissa 21. maaliskuuta tunnelmallisen videon neljän vuoden takaisesta juhlapäivästä. Videon on kuvannut Brucen ex-vaimo näyttelijä Demi Moore, 60.

– Olen niin onnellinen, että teimme sen. Tartu jokaiseen tilaisuuteen yhdistyä ja juhlia perheen ja ystävien kanssa. Ne ovat hetkiä ja taskullisia kauniita muistoja, jotka säilyvät läpi elämän. Saamme pitää nuo muistot turvassa ja elossa niille, jotka eivät ehkä pysty siihen itse, Emma kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videossa soi Coldplayn kappale Fix You. Tilaisuudessa lauloivat Brucen ja Demin tyttäret Rumer, 34, ja Scout, 31, sekä kukkaistyttöinä toimivat Brucen ja Emman tyttäret Mabel Ray, 10, ja Evelyn Penn, 8.

Emma muisteli kukkakimpun kuvalla Instagramissa myös hääpäiväänsä 14 vuotta sitten.

– Tänään tulee kuluneeksi 14 vuotta avioliittoa elämäni suurimman rakkauden kanssa. Heräsin sydän täynnä, mutta se, mihin mieleni palasi, oli eilen erään henkilön ystävällinen teko, jonka halusin jakaa, koska se inspiroi minua, Emma kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän oli maininnut ystävälleen lasten koulutapahtumassa, että hänen häidensä vuosipäivä on huomenna. Hän sai myöhemmin samana päivänä ystävältään tekstiviestin, jossa ystävä kertoi jättäneensä jotakin hänen ovensa taakse.

– Se oli tämä suloinen kukkakimppu, jossa luki muun muassa ”hyvää vuosipäivää”. Se sai minut ajattelemaan, kuinka vaikeita tämäntyyppiset erikoistilaisuudet voivat olla hoitajille. Kun tavallisesti henkilömme tunnisti tapahtuman, nyt heidän muuttuvat aivonsa eivät vain pysty. Ja sitä se on. Joten pointtini on tämä. Jos tunnet jonkun, joka huolehtii jostain toisesta, älä kysy mitä voit tehdä, vaan tee. Tämä satunnainen ystävällisyyden teko jää mieleeni pitkäksi aikaa. Rakastan sinua Juliya. Teit tästä päivästä meille ainutlaatuisen, Emma kirjoitti.

Alla olevassa kuvassa Emma ja Bruce ovat tyttäriensä Evelynin (vas.) ja Mabelin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Emma on jakanut Instagramin tarinat-osiossa valokuvia päivältä, jolloin hän uusi Brucen kanssa valansa. Kuvien joukossa on otos koko juhlaväestä sekä kuvia Emmasta ja Brucesta kahden lapsensa kanssa.

Brucella ja Demillä on myös kolmas, yhteinen tytär Tallulah, 29.

Bruce täytti äskettäin 19. maaliskuuta 68 vuotta. Hän sai afasiadiagnoosin vuonna 2022, mutta helmikuussa 2023 hänen perheensä kertoi tähden kärsivän dementiasta. Tällä hetkellä Bruce ei enää tee näyttelijäntyötään.


Lue myös:

    Uusimmat