Jennifer Garnerin isä on kuollut: "Suru odottaa odottamattomien kulmien takana"

Näyttelijä Jennifer Garner kertoo sosiaalisessa mediassa isänsä William John Garnerin kuolleen. 

Näyttelijä Jennifer Garner, 51, kertoi 2. huhtikuuta Instagramissa, että hänen isänsä William John Garner on kuollut rauhallisesti lauantaina 30. maaliskuuta. 

– Olimme hänen kanssaan ja lauloimme Amazing Gracea, kun hän lähti luotamme. Kannoimmeko hänet yli vai pelästytimmekö hänet pois, se on aiheellinen kysymys. Vaikka terveen ja ihanan elämän eläneen 85-vuotiaan miehen kuolemassa ei ole mitään traagista, tiedän, että suru on väistämätöntä ja odottaa odottamattomien kulmien takana, Garner kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän jakoi isänsä kanssa vanhoja kuvia ja kirjoitti, että on kiitollisuuden päivä. 

– Olemme kiitollisia isän lempeästä käytöksestä ja hiljaisesta voimasta. Siitä, miten hän kiusoitteli ilkikurisella hymyllä, ja siitä, miten hän keksi roolinsa kaikessa mukana olevana, aina kärsivällisenä tyttö-isänä. Olemme kiitollisia hänen työmoraalistaan, johtajuudestaan ja uskostaan, Garner kirjoitti. 

– Isästäni on niin paljon sanottavaa – siskoni ja minä emme koskaan lopeta puhumista siitä, miten ihana hän oli, joten kärsivällisyyttä. Mutta tänään jaan nämä muistot arvostamalla sitä, miten kiltti ja loistava mies, isä ja isoisä hän oli, sekä sitä rakastavaa perintöä, jonka hän jätti jälkeensä, Garner jatkoi. 

Garner kiitti kirjoituksessaan myös hänen isäänsä hoitaneita ihmisiä. 

Garnerin isä ja äiti Patricia Ann Garner olivat naimisissa 59 vuotta. 

Näyttelijällä on kolme lasta ex-miehensä näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Affleck ja Garner erosivat vuonna 2015 ja viimeistelivät avioeronsa kolme vuotta myöhemmin. Garner on seurustellut liikemies John Millerin kanssa vuodesta 2018 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat