Michelle havaitsi hävyttömän yksityiskohdan ovimatossaan – kaikki eivät heti hoksanneet, mihin pitäisi katsoa: "Nyt en enää voi olla näkemättä sitä"

Näitä asioita et ole huomannut tutuista logoista 2:10
Katso myös: Tutut logot pursuavat erilaisia piilomerkityksiä. Oletko jo hoksannut nämä?

Nainen jakoi TikTokissa videon uudesta Disney-aiheisesta ovimatostaan huomattuaan siinä jotain härskiä, kertoo Mirror.

Kun Disney-fani Michelle osti omasta mielestään suloistakin suloisemman Minni ja Mikki -maton, hän ei aluksi huomannut siinä mitään erikoista. TikTokissa nainen kuitenkin kertoo, että kotiin päästyään hän havaitsi, että "Minnillä oli jotain tekeillä". 

Lausahduksellaan Michelle tarkoittaa havaitsemaansa irstaaseen yksityiskohtaan. Huomaatko sinä, mihin nainen viittaa kommentillaan?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hameessa fallosmainen yksityiskohta

Videota on katsottu yli 420 000 kertaa. Kaikki tiktokkaajat eivät kuitenkaan heti hoksanneet matossa mitään härskiä. Moni kuitenkin totesi, että ymmärrettyään, mistä oli kyse, ei fallosmaista yksityiskohtaa Minni Hiiren hameessa enää voinut olla huomaamatta.

– Minun piti katsoa tämä kaksi kertaa nähdäkseni sen, mutta nyt en enää voi olla näkemättä sitä, myönsi eräs kommentoija hoksattuaan Minnin hameen "peniksen".

– Minulla on tuo sama [matto], ja minun piti juosta katsomaan sitä. Nyt kun kuljen ohi, en voi olla näkemättä sitä, naureskeli toinenkin.

– Henkäisin kovaa, kertoi yksi kommentoija reaktiostaan, kun hän ymmärsi, mistä oli kyse.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat