Amy Winehousen isä asuu yhä tyttärensä talossa

Kesällä 2011 kuolleen Winehousen entistä asuntoa Lontoossa ei ole laitettu myyntiin.

Amy Winehousen isä Mitch Winehouse kertoo Daily Mail -lehdelle, että hän tuntee olevansa lähellä traagisesti kuollutta tytärtään asuessaan vaimonsa Janen kanssa tämän entisessä pienessä asunnossa Lontoon Camdenin kaupunginosassa.

– Emme pysty luopumaan Amyn pienestä Camdenin asunnosta. Hän rakasti sitä ja nyt me asumme siellä, isä sanoi torstaina Amyn nimeä kantavan hyväntekeäväisyysjärjestön järjestämässä gaalassa.

Samaisessa asunnossa Winehouse asui aikanaan äänittäessään menestyslevynsä Back to Black.

– Ennen kuin levy tuli ulos Amy oli rahallisissa vaikeuksissa ja sanoimme hänelle, että asunto on pakko myydä. Hän sanoi siihen, että aikoo tehdä sellaisen levyn, että meistä tulee miljonäärejä. Joten päätimme odottaa vielä muutaman kuukauden, Mitch Winehouse selittää.

Menestyttyään Winehouse osti suuremman asunnon Camdenin keskustan ulkopuolelta ja vietti siellä viimeiset aikansa. Tuon asunnon Mitch ja Amyn äiti Janis kuitenkin myivät viime joulukuussa noin 2,2 miljoonalla eurolla.

– Kaikesta, mihin liittyy muisto Amysta, on vaikea päästää irti. Mutta se asunto oli liian suuri kulu meille. Siellä piti olla vartijat koko ajan ja sen ylläpito olisi tullut todella kalliiksi, isä selittää.

Palkittu laulaja-lauluntekijä Amy Winehouse kuoli heinäkuussa 2011 kotonaan alkoholimyrkytykseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat