Mainos

Alma: Tv-toiminnan myynnillä osakkeenomistajien tuki

Alma Median mukaan tuki esitykselle televisiotoiminnan myymisestä on lisääntynyt osakkeenomistajien keskuudessa. Ylimääräinen yhtiökokous käsittelee asiaa ensi maanantaina.

Viestintäkonserni Alma Median mukaan sen osakkeenomistajat ovat hyväksymässä televisiotoiminnan myynnin. Alma ilmoitti tänään, että tuki hallituksen esitykselle osakkeenomistajien keskuudessa on lisääntynyt.

Alman hallitus esitti eilen, että Alman televisiotoiminta myydään ruotsalaisille Bonnierin ja Proventuksen yhtiölle. Kauppa käsittää 100 prosenttia MTV3:n osakkeista sisältäen 23,4 prosenttia Ruotsin TV4 AB:n osakkeista ja 74 prosenttia Oy Suomen Uutisradio Ab:n eli Radio Novan osakkeista.

Alman tiedotteen mukaan tuestaan järjestelylle ovat ilmoittaneet ne osakkeenomistajat, jotka edustavat yli kolmea neljäsosaa kaikista äänistä. Lisäksi tuki on saatu niiltä omistajilta, jotka edustavat yli kahta kolmasosaa kaikista osakkeista. Alma Median ylimääräinen yhtiökokous on kutsuttu koolle ensi maanantaiksi käsittelemään asiaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.