Alina Voronkova koki mojovan yllätyksen – on kiitollinen ystävistään: "Lapsena en omistanut kovin montaa kaveria"

0:40
Alina Voronkova paljastaa, kuinka usein seksiä on sopivasti – näin puoliso vastaa samaan kysymykseen

Alina Voronkova vietti ikimuistoisen viikonlopun ystäviensä kanssa. 

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova koki mojovan yllätyksen viikonloppuna. Ystävät ja kihlattu Joonas Hurri järjestivät Voronkovalle ikimuistoiset syntymäpäivät. Missikaunotar kertoo asiasta Instagram-tilillään

– Elämä on mieletön seikkailu ja nyt viimeiset pari päivää olen saanut elää ”polttareilta” tuntuvia synttäreitä, Voronkova aloittaa kirjoituksensa. 

Voronkova oli saanut yllätysviikonloppuaan varten kolme ohjetta. Ei menoja kello 14 jälkeen, työasiat tulee hoitaa ennen keskipäivää ja päälle täytyy laittaa jotain tyylikästä. 

– Perjantai päivästä lähtien tähän hetkeen asti olen elänyt täysin muiden armoilla ja saanut nauttia (osittain stressata) vaikka mistä yllätyksistä. Kuulemma näiden päivien eteen on tehty jo viikon mittaa paljon valmisteluja, soiteltu ristiin rastiin ilman mun tietoa ja nähty vaivaa only for me, Voronkova kertoo. 

Syntymäpäiviä olivat järjestämässä Miss Suomi -kisoista tuttu Essi Unkuri ja Jenny Lappalainen

– Tiedättekö, kun lapsena ei omistanut kovin montaa kaveria ja synttärit viime vuosina on mennyt vähän muiden asioiden parissa niin tämä 26v mimmi on hyvin otettu. Rakkaat ystävät - kiitos, saatte mut aina tuntemaan itseni erityiseksi.

Voronkova on kertonut julkisuudessa siitä, kuinka joutui nuorempana koulukiusatuksi. Hän kertoi asiasta MTV Uutisille vuonna 2018, kun haki Miss Suomi -kilpailuun mukaan. 

– Koulukiusaaminen on sellainen asia, mitä luulen, että tosi monet kokee nuorena. Ei mitenkään yllättävää, että olen oman monikansallisuuteni vuoksi kokenut sitä. Tällä hetkellä koen, että se on opettanut ja kasvattanut minua ihan älyttömän paljon. 

Voronkovan isä on venäläinen ja äiti inkeriläinen. Perheen kotikieli on aina ollut venäjä. Nainen kertoo, että lapsena kauheita tilanteita olivat muun muassa, kun äiti soitti Voronkovalle hänen ollessaan luokkatovereidensa seurassa. 

– Silloin mietti vain, että toivottavasti se lopettaisi sen puhelun. Ja sitten kun vastasin, minulla saattoi olla vaikka käsi suun edessä. Ei se ollut mitään fyysistä, mutta henkistä enemmän. Olen henkinen ja tunteellinen ihminen, niin se otti aika koville. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja