Aleksandr Radulov aukoi päätään NHL-valmentajalle ja nöyrtyi hyllytyksestä: ”Se on ollut ongelma urallani”

Dallas Starsin tähtipelaaja Aleksandr Radulov istutettiin yön NHL-kierroksella vaihtopenkille hänen avauduttuaan tappio-ottelussa päävalmentaja Jim Montgomerylle. Venäläishyökkääjä myöntää valmentajan tehneen oikean ratkaisun.

Stars koki torstain vierasottelussa 1-2-tappion Los Angeles Kingsia vastaan. Radulov pelasi vain viisi vaihtoa ennen kuin jäi avauserän lopussa vilttiketjuun.

Radulov myönsi ottelun jälkeen avoimesti, että kyse oli hänen suunsoitostaan tulokasvalmentaja Montgomerylle.

– Jouduin penkille. Se oli oikea ratkaisu valmentajalta. En pelannut hyvin ja vastasin ”Montylle” röyhkeästi, Radulov tunnusti The Athletic -lehden mukaan.

– En voi tehdä niin. Se on ollut ongelma urallani, mutta olen ottanut siitä opikseni. Minun pitää olla parempi. Yritän olla tekemättä noita virheitä uudelleen.

Ottelun edetessä oikukas mailataituri löysi jälleen paikkansa Dallasin pelaavasta miehistöstä.

Seurapomo haukkui tähtipelaajat jo aiemmin

Montgomery ei halunnut mennä ottelun jälkeen yksityiskohtiin Radulovin käytöksestä.

– Jokainen ratkaisu, jonka teemme, on tehty Dallas Starsin parhaaksi. Sillä hetkellä ajattelin sen olevan parasta Dallas Starsille, valmentaja kommentoi.

Tunnelmat joukkueessa ovat kuitenkin kiristyneet neljään otteluun venyneen tappioputken aikana. Stars on yhä kiinni läntisen konferenssin pudotuspelipaikoissa, mutta kahden pisteen sisälle mahtuu tällä hetkellä kuusi joukkuetta.

Jo kolme viikkoa sitten Starsin toimitusjohtaja Jim Lites kritisoi julkisesti joukkueen tähtipelaajien Tyler Seguinin ja Jamie Bennin peliä, jota hän kutsui kaameaksi. Lites jopa totesi Bennin pelaavan lasten kiekkoa.

Seguin vastasi tammikuun alussa kritiikkiin iskemällä kuusi maalia neljässä ottelussa, mutta sen jälkeen on hänelläkin ollut hiljaisempaa.

Puolustaja Esa Lindellin kolmannen erän maali katkaisi Dallasin maalittoman jakson 130 minuuttiin ja 21 sekuntiin. Tässäkin asiassa olisi tarvittu 14 maalia tällä kaudella tehneen Radulovin apua.

– Kun olet vaikeuksissa maalinteon kanssa, on vaikeaa tehdä noin tuon kaliiberin pelaajalle, Montgomery myönsi Radulovin penkityksestä.

Lue myös:

    Uusimmat