NHL-luotsilta säälimätön arvio Mikko Koskisesta – "Mitä muuta voin tehdä kuin sanoa asian suoraan?"

Edmonton Oilersin päävalmentaja Dave Tippett ei pehmennellyt kommenttejaan suomalaismaalivahti Mikko Koskisesta, kun Oilers hävisi 1-4 New York Rangersin vieraana Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. 

Koskinen, jolle tappio oli henkilökohtaisesti jo kuudes peräkkäinen, torjui 24 kertaa, mutta teki myös muutaman ison virheen. 

Ilta synkkeni hieman jo 15 sekunnin pelin jälkeen, kun Koskinen vippasi kiekon ulos kaukalosta ja sai kahden minuutin rangaistuksen. 

Reilun viiden minuutin kohdalla Koskinen lähti kiekkoa vastaan kulmaan, mutta hävisi tilanteen ja harhailu maksoi Rangersille avausmaalin (video alla). 

– Maalivahtipelimme ei ollut kovin hyvää, emmekä saaneet tarpeeksi kiekkoja maalille, jotta olisimme päässeet takaisin peliin, Tippett kommentoi tappiota Sportsnetin mukaan.

Helppo avausmaali kismitti Oilers-luotsia. 

– Se oli brutaali virhe. Mitä muuta voin tehdä kuin sanoa asian suoraan? Pelasimme hyvin, ja se oli brutaali virhe. 

Oilersin maalivahtiosasto on iso kysymysmerkki, sillä kokenut Mike Smith on kärsinyt vammoista, eikä ole muutenkaan vakuuttanut. Nuori AHL-tuuraaja Stuart Skinner on torjunut kymmenessä ottelussa.

Edmonton on hävinnyt viimeisestä 12 ottelustaan kymmenen. Samalla se on pudonnut ulos suoraan pudotuspelipaikkaan oikeuttavilta sijoilta. 

Lue myös:

    Uusimmat