Täyslaidallinen! NHL-pomo heitti tähtikaksikkonsa bussin alle: "He ovat v***n hevonpaskaa"

Dallas Starsin toimitusjohtaja Jim Lites lyttää NHL-jääkiekkojoukkueensa tähtihyökkääjät Jamie Bennin ja Tyler Seguinin rajuin sanoin.

Viimeisimmässä pelissään perjantain vastaisena yönä Dallas päihitti Nashville Predatorsin maalein 2–0, mutta Bennin ja Seguinin esitykset eivät miellyttäneet Litesiä.

– He ovat v***n hevonpaskaa, en tiedä, miten muuten tämän asettelisin. Joukkue oli ok, mutta Seguin ja Benn olivat kamalia, Lites jyrisi The Athletic -lehden mukaan.

Turhautuneisuutta on alkanut raporttien mukaan olla viime aikoina yhä kiivaammin ilmassa. Dallasin päävalmentaja Jim Montgomery sanoi torstain aamujäiden jälkeen olleensa "v***n häpeissään" joukkueen harjoittelusta ja sijoituksesta sarjassa. Dallas on tuoreen Nashville-voittonsa jälkeen juuri playoff-paikassa kiinni läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla, mutta tilanne on tiukassa taistelussa tukala.

Syyttäviä sormia vaikeasta kaudesta on osoitettu myös kapteeni Bennin suuntaan ja osansa on saanut myös Seguin. Benn (15+15=30) ja Seguin (11+21=32) ovat NHL:n pistepörssissä vasta sijoilla 73 ja 62, samalla kun kaksikolta on odotettu tehoja.

– Olemme tähtivetoinen liiga, ja meidän tähtemme eivät saa hommaa hoidettua. Se on häpeällistä, ja kukaan ei kirjoita siitä. Kirjoittakaa! Lites ärisi.

Benn tienaa huimaa 9,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, ja kahdeksan vuoden jatkosopimuksen allekirjoittaneen Seguinin vuosipalkka nousee ensi kaudeksi peräti 9,85 miljoonaan dollariin. Dallas ei ole saanut tällä kaudella sitä, mitä on odottanut.

– Kyse ei ole rahasta. En paheksu rahaa. On kyse siitä, mitä odotamme rahalla saavamme. Et vain voi voittaa, jos parhaat pelaajasi eivät ole parhaita pelaajiasi. He eivät ole parhaita pelaajia, Lites sanoi.

Dallas-pomon mukaan Seguin muun muassa osuu jatkuvasti tolppiin.

– Mene lähemmäs toiminnan keskipistettä, mene alueelle, josta maaleja tehdään. Hän ei tee niin, hän ei tee enää lainkaan niin. Ennen häntä vastaan oli ikävä pelata, ja porukka vihasi Tyler Seguinia vastaan pelaamista, mutta niin ei käy enää.

Lites ärähti, että Stars jää tätä menoa playoffien ulkopuolelle, kun Benn ja Seguin pelaavat nähtyyn malliin.

"Se alkaa minusta itsestäni"

Sekä Benn että Seguin myönsivät perjantain harjoitusten jälkeen, että heidän täytyy parantaa.

– Minusta tämä on aika itsestään selvää: jos joukkue haluaa päästä seuraavalle tasolle, se alkaa minusta itsestäni. Ja se on täsmälleen, mitä täytyy tapahtua, meidän täytyy tulla paremmiksi, Benn sanoi.

– Tämä ei ole riittävän hyvää. Minun täytyy pelata paremmin. Yritän hoitaa hommaani, enkä ole saanut vaadittavia tuloksia, Seguin luonnehti.


Lue myös:

    Uusimmat