Patrik Laineen laukauksen jälkimainingeista silmiähivelevä maali Pekka Rinteen taakse – Winnipegin toinen suomalainen pani Lainetta paremmaksi

Winnipeg Jetsin suomalaispelaajat Patrik Laine ja Sami Niku iskivät tehopisteille, kun Nashville Predators kaatui jääkiekon NHL:ssä maalein 5–1.

Suomalaistehoilun aloitti puolustaja Sami Niku, joka jakoi toisessa erässä kiekon hyökkäyssinisen etupuolelta Joe Morrow'lle, ja Mason Appleton jatkoi kiekon Morrow'n syötöstä rysään. Osuma vei Winnipegin 2–0-johtoon.

Laine puolestaan nappasi syöttöpisteen samassa erässä Jetsin 3–1-maaliin. Suomalainen pyssytti ranteellaan kohti maalia, ja Nashville-maalivahti Pekka Rinne torjui, mutta Bryan Little jatkoi ilmasta jäähän pudonneen kiekon silmiähivelevästi sisään.

Niku tehoili vielä toisenkin kerran. Hän lähetti kolmannen erän alkupuolella rannekudin siniviivasta maalille, ja Brandon Tanev sai ohjattua sen ilmasta sisään.

Tehopisteet olivat Nikulle kauden ensimmäiset. Hänen saldonsa on näin kauden yhdeksästä ottelusta 0+2.

Syöttöpisteen merkkauttanut Laine on nyt saldonnut 47 peliinsä 25+9=34.

Rinne joutui antautumaan Jetsiä vastaan viidesti. Torjuntoja hänelle kertyi 29.