Onko pomosi antanut tällaista palautetta? NHL:n kulttivalmentaja räyhäsi vaihtopenkillä ilman suodatinta – hämmensi käytöksellään tappion jälkeen

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella tunnetaan tulisieluisena persoonana. Hän päästeli höyryjä tiistain NHL-kierroksella, kun Blue Jackets hävisi karsintakierroksen toisen ottelun Toronto Maple Leafsille 0-3. 

Blue Jackets pelasi vaisun ottelun, kun se sai aikaan vain 20 laukausta maalia kohden Maple Leafsin 39 kutia vastaan. 

Suorasta palautteestaan tunnettu Tortorella, 62, meuhkasi ottelun aikana vaihtoaitiossa ja jakoi kritiikkiä ainakin hyökkääjä Pierre-Luc Dubois'lla. Tilanteesta julkaistu video (alla) osoittaa, että Dubois yritti myös puolustautua Tortorellan ripityksen aikana.  

Tampa Bay Lightningin Stanley Cupiin vuonna 2004 luotsannut räjähdysherkkä Tortorella piti lehdistötilaisuudessa lähes mykkäkoulua toimittajille.  

– En aio analysoida peliä lainkaan. Toronto pelasi todella hyvän ottelun, me olimme umpisurkeita, yhdysvaltalainen totesi. 

Tortorella toisti saman vastauksen vielä kahdesti, kun häneltä yritettiin tiedustella pelin kulusta.

Sarjan avausottelussa nollapelin summannut Blue Jackets -vahti Joonas Korpisalo torjui tällä kertaa 36 laukausta

– Pojat tekivät hyvää työtä siinä, että näin kiekon. Maalin edessä oli enemmän ruuhkaa kuin ensimmäisessä pelissä, mutta ei urakassani muuten paljon eroa ollut, Korpisalo summasi. 

Sarja on nyt tilanteessa 1-1, kun pudotuspelien avauskierrokselle pääsee kolmella voitolla. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. 

Lue myös:

    Uusimmat