Aleksander Barkovin kipparoima Florida oli todella lähellä myös toista megahankintaa – "Jahtasimme häntä tosissamme"

Florida Panthers naarasi yhden NHL:n siirtomarkkinoiden jahdatuimmista pelaajista, kun venäläisvahti Sergei Bobrovski pääsi sopimukseen joukkueen kanssa. Florida oli lähellä myös toista huippuhankintaa.

Bobrovski solmi Floridan kanssa seitsemän vuoden mittaisen jättisopimuksen. Venäläistähden kausipalkka nousee 8,8 miljoonaan euroon (10 milj. dollariin). Bobrovski oli yksi NHL:n siirtomarkkinoiden jahdatuimpia pelaajia, mutta lopulta huippuvahti päätyi Floridan lämpöön.

– Hän on todella vakava kaveri, jolla on suunnitelma valmiina. Hän piti siitä, mitä sanoimme hänelle. Luulen, että valmentaja (Joel) Quenneville oli ratkaiseva tekijä, Floridan GM Dale Tallon summaa seuran verkkosivuilla.

Bobrovski ei kuitenkaan ollut ainoa jättihankinta, jonka perässä Florida siirtomarkkinoilla oli. Florida jahtasi hanakasti myös Columbuksessa Bobrovskin seuratoverina pelannutta Artemi Panarinia, mutta venäläistähti päätyi viime hetkellä New York Rangersiin.

– Se oli todella lähellä ja realistista. Haastattelimme häntä myös, ja meillä oli erinomaiset keskustelut. Hänellä on kokemusta Quennevillen kanssa. Luulen, että hänen sydämensä oli kuitenkin asettunut New Yorkiin ja isoihin markkinoihin, mikä on ok. Me jahtasimme häntä tosissamme ja teimme kaikkemme, Tallon toteaa.

Vaikka Panarin ei Floridan aurinkoon saapunutkaan, on joukkue vahvistunut kesällä huomattavasti. Joukkueen kapteeni ja ehdoton supertähti Aleksander Barkov saa seurakseen myös toisen huipputähden osoittamaan esimerkkiä. Myös Floridan penkin taakse siirtynyt menestysluotsi Joel Quenneville tuo aivan uuden lisän joukkueeseen.

– Pidän mahdollisuuksistamme nyt. Meillä on todellinen tilaisuus päästä pudotuspeleihin. Kaikki alkaa penkin takaa ja maalivahtipelistä. Kun meillä on Bobrovski ja Barkov joukkueessamme, jokainen tulee tekemään kovasti töitä. Heidän tekemisellään on hyvä vaikutus kaikkiin, Tallon kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat