Mainos

"Aivan loistavasti menee" - uudet Lumiat viedään käsistä jo tänään

Nokian uuden Lumia 920 -älypuhelimen myynti on sähköistänyt elektroniikkaliikkeiden tunnelmaa ympäri Suomen. Puhelimet myydään loppuun useista liikkeistä jo iltapäivän aikana.

– Nyt on kiirus päästä palvelemaan asiakkaita, tuossa on nytkin kymmenkunta ihmistä jonottamassa Lumiaansa, myyntineuvottelija Vesa Ruohomäki Porin keskustan DNA-kaupasta kertoo.

Gigantin myyntipäällikön mukaan kysyntä ylittää varmasti tarjonnan ensimmäisen myyntiviikon aikana.

– Joissain myymälöissämme joudutaan sanomaan jo iltapäivällä, että kaikki uudet Lumiat on myyty. Tosin posti ei ole vielä toimittanut kaikkiin myymälöihimme puhelimia, Vantaan Tammiston myyntipäällikkö Toni Kekola kertoo.

Saatavuus paranee tulevina viikkoina

Sekä Gigantilla että Verkkokauppa.comilla ennakkomyynti on ylittänyt odotukset. Gigantista muistutetaankin, että uuden Lumian saa hypisteltäväkseen sitä nopeammin, mitä aiemmin varauksen puhelimesta tekee.

– Ennakkomyynti on alkanut loistavasti, mutta ensimmäisen viikon saatavuuksissa on pikkuisen haasteita. Ensi viikon toimitusmäärät näyttävät huomattavasti positiivisemmilta, Kekola jatkaa.

Verkkokauppa.com aloitti Lumia 920 -mallien myynnin jo keskiyöllä Helsingin Jätkäsaaren myymälänsä kioskissa, joka on auki ympäri vuorokauden. Puhelimia jonotti keskiyöllä 70 ihmistä, ja liikkeeseen varatut 100 puhelinta saatiin myytyä aamuun mennessä.

– Saimme varastoon vain rajoitetun määrän tilatuista puhelimista. Kysyntä on kovaa, mutta saatavuus paranee vasta parin viikon päästä, Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä toteaa.

Gigantin Toni Kekola muistuttaa, että heillä puhelimia on tilattu erityisesti ketjun isoihin liikkeisiin Helsingin Itäkeskukseen, Espoon Suomenojalle, Vantaan Tammistoon sekä Turkuun ja Tampereelle.

Porin DNA-kaupassa toivotaan jo uutta Lumia-toimitusta.

– Kysyntää on ja myynti on tosi kova, kunhan saataisiin kohta lisää tavaraa, loppuu varmasti näillä hetkillä. Aivan loistavasti menee, myyntineuvottelija Vesa Ruohomäki hehkuttaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.