Äitiysloma typisti Minka Kuustosen taipaleen Putouksessa yhteen kauteen – iloitsee tulevasta Allstars-kaudesta: "Mistään työstä en ole saanut sellaista adrenaliiniryöppyä"

9:37
Minka Kuustonen nähtiin keväällä Suurmestari-ohjelmassa: "Kyllä minua vähän hävettää nyt"

Näyttelijä Minka Kuustonen palaa syksyllä Putoukseen, kun hänet nähdään mukana sarjan Allstars-kaudella.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa.

Sinisen paidan pukee ylleen myös sarjan kahdeksannella kaudella mukana ollut näyttelijä Minka Kuustonen. Hän kertoo MTV Uutisille lähtevänsä mukaan Allstars-kaudelle hyvillä mielin.

– Tosi hyvät fiilikset! Mukana on huikea jengi, ja Putouksen lavalla on aina yhtä jännää ja kivaa olla. Tulee hyvä show, odotan jo kovasti lähetyksiä, Kuustonen fiilistelee.

Hän pitää Allstars-kautta hyvänä ideana, kun paikkansa lauantai-illan primetimessa vakiinnuttanutta ohjelmaa on tehty jo pitkään, huikeat 12 tuotantokautta.

– Putous on uudistanut itseään jatkuvasti ja tuonut paljon erilaisia näyttelijöitä ja uusia kasvoja lavalle viihdepaukutukseen. On korkea aika myös siihen, että muistellaan juttuja vuosien varrelta ja fiilistellään yhdessä lavalla jälleen.

Kuustosen mieleen on myös se, että ohjelmasta saadut varat menevät hyväntekeväisyyteen – varsinkin kun takana on koronaviruksen vuoksi poikkeuksellinen kevät ja kesä.

– Sillä on iso merkitys. On tärkeää, että voimme olla työllämme avuksi.

Putouksen kahdeksannelta kaudelta jäi Kuustoselle lämpimiä muistoja. Hän kehuu porukan yhteishenkeä ja muistelee, että suorien lähetysten tekeminen lauantai-iltaisin antoi myös energialatausta, vaikka suorat lähetykset toivat mukanaan myös jännitystä.

– Vaikka jännitti aina hulluna, niin mistään työstä en ole saanut sellaista adrenaliiniryöppyä kuin Putouksesta. Yleisön kanssa oli niin huikeaa leikkiä. Oli myös ihanaa tehdä sketsihahmoani Ratiomies Murosen Karia, siitä tuli mulle rakas tyyppi.

Kuustonen tutustui Putoukseen jo silloin, hänen siskonsa Iina Kuustonen oli mukana sarjassa ennen häntä. Minka kertoo seuranneensa siskonsa otteita tiiviisti, ja naapureina asuvat siskokset ovat tehneet myös ideointityötä yhdessä esimerkiksi sketsihahmojen parissa.

– Olen kipittänyt yläkertaan tai Iina alakertaan, ja ollaan voitu treenata yhdessä. Iina tuntee minut niin hyvin, että tietää millainen kritiikki toimii ja toisin päin. Siksi meidän yhteistyö on niin toimivaa, Minka pohtii ja kiittelee siskon olleen korvaamaton apu hänelle.

Hän kokee, että Putouksesta on ehdottomasti ollut hyötyä uralla, sillä se opetti paljon.

– Minulle Putous oli hyvä komediakoulu ja opetti heittäytymistä ja epäonnistumisen pelon voittamista. Olin mukana lopulta vain yhden kauden, koska tulin raskaaksi ja jäin äitiyslomalle ja jouduin jättäytymään pois, mutta nyt paluu tuntui oikealta.

Nyt Kuustonen on palannut työelämään ja luonnehtii sen tuntuvan ihanalta. Hänet nähdään syksyllä Putouksen lisäksi myös Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvassa Risto Räppääjän tädin Rauha Räppääjän roolissa.

– Kaikkea kivaa on tulossa. Se tekee hyvää korona-ajan hiljaiselon ja kotonaolon jälkeen. Kova hinku on jo päästä töihin ja käyttämään luovuutta! intoa puhkuva näyttelijä tunnelmoi.

Putous Allstars syksyllä MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja