Äitinsä syövälle menettänyt Janina Fry: "On vaikeaa tajuta, että niin piti käydä"

Janina Fry puhuu MTV.fin haastattelussa suunnittelijauransa lisäksi rankasta keväästään.

Vaatesuunnittelija Janina Fryn (omaa sukua Frostell) 43, Janina F -malliston 10-vuotista olemassaoloa juhlittiin eilen torstaina 7. syyskuuta 2017 Helsingissä ravintola Teatterissa.

– Kymmenen vuotta on pitkä aika. Eikä sellainen aika ole itsestäänselvyys. Verta, hikeä ja kyyneliä on riittänyt vuosien varrella, Fry kertoo MTV.fille.

– Meillä on hyvä tiimi, jonka kanssa olemme hitsautuneet yhteen. Paljon on tehty duunia.

Fryn kevät oli raskas. Toukokuussa rintasyöpä vei hänen äitinsä viisi vuotta kestäneiden hoitojen jälkeen. Fryn isä menehtyi keuhkosyöpään saattohoidossa syyskuussa 2015.

Fryn isä oli kuollessaan 66-vuotias ja äiti vain 64-vuotias.

– Elämä jatkuu, vaikka on hirveän vaikeaa tajuta, että niin piti käydä. Kestää yllättävän kauan sisäistää se, että niin läheinen ihminen on poissa, Fry toteaa.

Janina Fry kiitti elokuussa Me Naiset -lehdessä julkaistussa haastattelussa puolisoaan Markia, joka piteli perheen arkea kasassa.

– Saan kiittää miestäni siitä, että olen saanut voimaa jaksaa. Hän on lempeästi tuuppinut minua ylös, jos olen meinannut vaipua liian syvälle tuskaani.

Fry nousi julkisuuteen vuonna 1993, kun hän voitti Suomen Neito -kauneuskilpailun. Vaatesuunnittelun lisäksi hän on tehnyt töitä myös mallina ja juontajana.

Janina julkaisi vuonna 2015 yhdessä Suvi Tiilikaisen kanssa kirjan juhlaan valmistautumisesta. Katso kaksikon videohaastattelu kahden vuoden takaa alla.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja