Äitinsä häihin kukkaistytöksi ennättänyt vakavasti sairas Paige, 5, menehtyi: "Mieltäni helpottaa tieto siitä, ettei sinulla enää ole kipuja"

Äitinsä kukkaistyttönä tunnetuksi tullut Paige on kuollut. Tyttö menehtyi vain kolme päivää ennen kuusivuotissyntymäpäiväänsä.

Video: Vakavasti sairaan lapsen kuolema voi hirveydestään huolimatta olla myös helpotus vanhemmille

Sydämiä ympäri maailmaa valloittanut Paige Skarratts on kuollut. Vakavasti sairas pikkutyttö kuitenkin ehti mukaan äitinsä häihin.

Paige sairasti syöpää, ja hänen suurin toiveensa oli päästä kukkaistytöksi äitinsä ja isänsä häihin. Kun vanhemmat saivat kuulla, että tytöllä olisi vain päiviä elinaikaa, he päättivät toteuttaa toiveen ja järjestää häät etuajassa.

"Olkoon sinulla nyt rauha eikä enää kipua"

Paige menehtyi kolme päivää ennen kuusivuotissyntymäpäiväänsä. Hänelle olisi syntynyt sisarus vain kuukauden kuluttua, kertoo Kidspot-sivusto.

Paigen vanhemmat kertoivat tytön kuolemasta tälle perustetulla Facebook-sivulla.

– Olkoon sinulla nyt rauha eikä enää kipua, kaunis Paigeni. Ainoa toiveeni olisi ollut, että minut olisi otettu pois tästä maailmasta, ei sinua, vanhemmat kirjoittivat.

"Taistelit lyhyen elämäsi aikana mitä suurimman taistelun"

Kun kuolemasta oli kulunut vuorokausi, vanhemmat julkaisivat kuvia tytön elämän varrelta.

– En tunne enää käsiäsi ympärilläni enkä suloisia suukkojasi, en kuule pienten jalkojen töpsötystä keskellä yötä, kun haluat hypätä sänkyymme, en kuule tarttuva naurua tai näe noita kauniita sinisiä silmiä ja hymyä, tai kuule sinun sanovan ”äiti, rakastan sinua, senkin kakka”, muistotekstissä sanotaan.

Sydämeeni sattuu, mutta mieltäni helpottaa tieto siitä, ettei sinulla enää ole kipuja. Taistelit lyhyen elämäsi aikana mitä suurimman taistelun, joka olisi jättänyt aikuisetkin varjoonsa, ja olen aina ollut ja tulen aina olemaan hiton ylpeä sinusta.

"En malta odottaa, että näen hymysi unissani"

Perheen elämä ei enää ole samanlaista, mutta he yrittävät jatkaa sitä perheen muiden lasten vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Makaan tässä tyynysi kanssa, siinä on tuoksusi, se on kuin halaisi sinua, ja kyyneleet valuvat kasvojani pitkin, en malta odottaa, että näen siniset silmäsi, vaalean tukkasi ja hymysi, kivuttomana ja onnellisena unissani, joissa nauramme ja leikimme.

Perhe lupaa, ettei koskaan unohda tytärtään, ja tulee muistelemaan tätä ilolla.

Tapaus ei ole ainoa laatuaan. Aiemmin vakavasti sairaan, 12-vuotiaan Keithin viimeinen toive oli saattaa äitinsä alttarille tämän häissä.

Lähteet: Kidspot.com.au , Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja