Lääkärit lupasivat enää pari kuukautta elinaikaa – syöpäsairas poika, 12, ehti saattaa äitinsä alttarille ennen kuolemaansa

12-vuotias Keith on sairastanut pehmytkudossarkoomaa kuusi vuotta, ja hiljattain lääkärit kertoivat, että pojalla olisi enää pari kuukautta elinaikaa. Hänen viimeinen toiveensa oli saattaa äitinsä alttarille tämän häissä, joten perhe järjesti seremonian kotonaan. Koskettava hetki tallentui videolle.

Keith Burkett halusi saattaa äitinsä Taylore Woodardin alttarille. Poika sairastui kuitenkin syöpään, mikä koko muun elämän ohella muutti myös tämän suunnitelman, kertoo Yahoo.

Keithin ei kuitenkaan tarvinnut jättää äitinsä häitä väliin. Perhe järjesti nimittäin juhlaseremonian keskiviikkona kotonaan Ohiossa. Pyörätuolissa istuva 12-vuotias poika kuljetettiin äitinsä viereen, jotta hän pääsi kuulemaan, kun hänen äitinsä ja isäpuolensa Adam sanoivat toisilleen ”tahdon”.

– Hän sanoi, ”äiti kuule, haluaisin saattaa sinut alttarille ennen kuolemaani”. Minä totesin siihen, että tiedätkö mitä, me todella teemme niin”, Taylore kertoi paikalliselle uutiskanavalle.

Syöpä levisi 

Keith on sairastanut pehmytkudossarkoomaa kuusi vuotta. Tänä vuonna syöpä levisi kaikkialle hänen kehoonsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun lääkärit sanoivat, että hänellä on kaksi kuukautta elinaikaa, yhteisön jäsenet järjestivät Keithille joulukulkueen jo lokakuussa. 50 maasturia ja joukko moottoripyöriä ja hälytysajoneuvoja ajoi pojan talon ohi, kaikki jouluisesti koristeltuina. Kaupunginvaltuusto päätti, että 21. lokakuuta vietetään Keith Burkettin päivää.

Aikaisen joulun lisäksi Keith halusi muutakin.

– Keith haluaisi saattaa alttarille äitinsä, joka on hänen huoltajansa, taistelijansa, hänen kaikkein tärkein ihmisensä, kerrotaan nettisivulla, jonka perhe perusti hankkiakseen rahaa häihin.

– Hän oli jo karannut mennäkseen naimisiin, mutta haluaisimme lisätä tämän toiveen Keithin listalle.

Perheen tavoitteena oli saada kasaan 3 500 dollaria, mutta summa kasvoikin paljon suuremmaksi jo alle kolmessa viikossa. Heillä oli ilmeisesti myös paikka ja juhlallisuudet järjestettynä.

Alla olevalla videolla kerrotaan surusta. Artikkeli jatkuun videon alla.

Juhlatilaisuus vaihtui kotiseremoniaan

Viime viikon tiistaina Taylore kuitenkin kirjoitti perustamalleen Kourageous Keith -Facebook-sivulle, että hänen poikansa oli häviämässä taistelun syöpää vastaan.

– Uskomme, että hän sinnittelee voidakseen saattaa minut vihille, hän kirjoitti.

– Hän puhuu siitä vähän väliä. Huomenna järjestämme pienen seremonian kotonamme, jotta voisimme kunnioittaa sankarimme toivetta. Voi minun pientä raukkaani! Kenenkään lapsen ei pitäisi kokea mitään tällaista, eikä yhdenkään vanhemman pitäisi joutua joutua katsomaan heidän lapsensa – koko maailmansa – kuolevan. Olen niin hukassa. Hän on minulle kaikki kaikessa!

Facebookissa julkaistulla videolla Keith istuu pyörätuolissa silmät suljettuina melkein koko ajan. Lopussa hän kuitenkin taputtaa. 


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keith menehtyi eilen maanantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja