"Äiti, olen niin pahoillani tästä", 5-vuotias maksasyöpäpotilas sanoi päivää ennen kuolemaansa – surun murtama äiti muistuttaa muita vanhempia tärkeästä asiasta

Brittiläinen Charlie Proctor kuoli vanhempiensa syliin sairastettuaan kaksi vuotta hepablastoomaa, pikkulapsilla esiintyvää maksasyöpää. Harvinainen sairaus riudutti pikkupojan, joka menehtyi hoidoista huolimatta, kertovat muun muassa People sekä Manchester Evening News.

5-vuotiaan Charlien Proctorin äiti, Amber Schofield kirjoittaa tunteikkaassa Facebook-päivityksessään lapsensa poismenosta.

– Viime yönä kello 23.14 paras ystäväni, koko maailmani, Charlie, veti viimeisen henkäyksensä. Sydämemme ovat särkyneet. Maailma on menettänyt ihmeellisen pienen pojan, Amber suree.

– Nyt on aikasi lentää, ja minä olen niin ylpeä sinusta. Taistelit tätä vastaan niin kovin. Lapseni, minua sattuu niin paljon. Tulen aina ikävöimään sinua. Kauniita unia.

Videolla kerrotaan suomalaisesta Annesta, jonka poika kuoli syöpään. Lue koko juttu tästä. Artikkeli jatkuu videon alla.

Annen poika kuoli syöpään 13-vuotiaana 0:30

Nuutunut lapsi pyysi äidiltään anteeksi 


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Vain päivää aiemmin Charlien tila oli alkanut huonontua. Ennen niin terve, iloinen ja pulska poika oli nyt riutunut, väsynyt, masentunut ja lopen kyllästynyt sairastamiseen.

Hermostunut Charlie ei päivää ennen kuolemaansa tuntenut oloaan hyväksi missään asennossa: ei sängyssä, ei säkkituolissa, ei sohvalla.

– Sitten Charlie kääntyi puoleeni ja sanoi tukahtuneella äänellä: ”Äiti, olen niin pahoillani tästä”, Amber-äiti kirjoitti Facebookissa.

Äidin sydäntä särki, että hänen pieni poikansa pyysi anteeksi haluaan liikkua jälleen.

– Yhdenkään lapsen ei tulisi tuntea, kuten Charlie tunsi. Ei yhdenkään! Yhdenkään vanhemman ei pitäisi joutua katsomaan lapsensa kuihtuvan hiljalleen pois.

Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

"Otamme elämän annettuna" 

Amber muistuttaa muita vanhempia osoittamaan rakkauttaan lapsilleen vielä kun voivat.

– Ette tajua, kuinka onnekkaita olette. Otamme elämän annettuna, hän kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat