Mainos

Pikkutyttö oli kuolemassa aivokasvaimeen – vanhemmat toteuttivat viimeisen toiveen

Vanhemmat onnistuivat toteuttamaan kuolevan pikkutyttönsä viimeisen toiveen surusta ja tuskasta huolimatta. 

Pieni Paige-tyttö ei halunnut elämässään mitään muuta niin paljon, kuin päästä kukkaistytöksi hänen äitinsä ja isänsä häihin. Kun vanhemmat saivat kuulla sydäntäsärkevät uutiset siitä, että heidän nelivuotiaalla tyttärellään olisi vain päiviä elinaikaa, he eivät aikailleet, vaan päättivät toteuttaa tytön hartaan toiveen.

Vaikka aluksi se vaikuttikin mahdottomalta, vain 24 tuntia sydäntä riipivien uutisten kuulemisen jälkeen Tania Miller ja Jake Skarratts olivat valmiina sanomaan toisilleen tahdon onnellinen pikkutyttö rinnallaan.

Millään muulla kuin tytön läsnäololla ei ollut merkitystä

Äiti kertoo tytön olleen todella innoissaan vanhempiensa naimisiinmenosta. Äidin mukaan hän jaksoi kertoa aina vieraille, kuinka hänen äitinsä ja isänsä menevät naimisiin, ja kuinka hän saisi olla kukkaistyttö.

– Olimme suunnitelleet isoja häitä seuraavalla vuodelle, joiden ajattelin olevan täydelliset, mutta tämä oli toisella tapaa täydellistä, Tania kertoo nopeasti järjestetyistä häistä.

Intiimi ja liikuttava seremonia pidettiin 30 läheisen läsnä ollessa Brisbanen lastensairaalassa. Tytön äiti kuvailee päivää todella synkäksi päiväksi täynnä suuria tunteita. Tiedät, että lapsesi ei tule elämään pitkään, mutta samalla aiot mennä naimisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Emme suunnitelleet kaiken menevän näin. Hän ei pystynyt avaamaan silmiään, mutta hän oli siellä, ja se oli asia, jolla oli merkitystä, äiti toteaa.

Aivokasvain vei tytön hengen muutamassa kuukaudessa

Vielä kaksi kuukautta aiemmin Paige oli terve ja iloinen tyttö, kunnes yhtäkkiä ilmestynyt päänsärky ja siitä seurannut diagnoosi musersi perheen maailman. Tytön aivoista löydettiin sitruunan kokoinen aivokasvain, joka leikattiin vain muutaman päivän kuluttua diagnoosista. Epätoivoiset vanhemmat halusivat tehdä kaikkensa pidentääkseen tyttärensä elämää, ja he suostuivatkin lääkärien ehdotukseen rankan kemoterapiahoidon aloittamisesta.

Haittavaikutukset ilmestyivät kuitenkin jo seuraavana päivänä, kun tytön aivoista löydettiin nestettä ja verta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lääkärit veivät heidät toiseen huoneeseen ja kertoivat, että ei ollut enää mitään, mitä he olisivat pystyneet tekemään. Heille kerrottiin, että hänellä olisi aikaa vain viikko tai kaksi, Jaken sisko Innez Stonnel kertoo.

Pian huonot uutiset kuultuaan äiti esitti läheisilleen pyynnön häiden järjestämiseksi. He suostuivat välittömästi, sillä jokainen perheenjäsen tiesi, kuinka paljon häihin osallistuminen oli pienelle Paigelle merkinnyt. Vanhemmat halusivat myös tytön tietävän, kuinka paljon tyttö merkitsi vanhemmilleen.

– Paige oli kaunis, todella hurmaava.  

– Siitä päivästä lähtien, kun saimme hänet, hän on tehnyt meistä ne henkilöt, jotka olemme tänään, äiti toteaa.

Lähde: NZHerald

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.