Mainos

Äitibloggari päivittelee lastenvaunujen maailmaa: "Onko normaalia, että maksamme vaunuista saman verran kuin autosta?"

Äitibloggari avautuu maailmasta, jossa lapselle kuuluu hankkia kalliit vaunut, jotka jäävät pian käyttämättömiksi.

Äiti Gylisa Jane julkaisi Facebook-sivuillaan rehellisen tekstin, jossa hän puhuu suunsa puhtaaksi niinkin yleisestä asiasta kuin lastenvaunut. Vaikka lastenvaunuja ja -rattaita löytyy lähes jokaisesta lapsiperheestä, laajasta valikoimasta valitseminen voi tuottaa ongelmia; minkä malliset, minkä merkkiset ja kuinka kalliit vaunut kuuluu hankkia?

– Kun olin raskaana, en uhrannut puoltakaan ajatusta siihen, millaiset vaunut aiomme hankkia. Välitin ainoastaan siitä, että siinä olisi pyörät, äiti kertoo.

– En ollut huomannut vaunuja ennen tai kiinnittänyt niihin mitään huomiota. Mutta nyt olin tutustumassa vaunusnobien maailmaan.

Äiti kertoo tunteneensa painetta ostaa uudet ja kalliit vaunut, sillä niin kaikki muutkin äidit tekevät.

Uusien vaunujen iloa ei kestänyt kauan

Äärimmäisen suosituksi nousseessa päivityksessään äiti kertoo järkyttyneensä ymmärrettyään, kuinka paljon vaunut oikein maksavat. Hän kertoo yllättyneensä ajatuksesta, että hänen tulisi käyttää vaivoin tienaamansa rahat ja ottaa vielä lainaakin hankkiakseen markkinoiden upeimmat vaunut. Lastenvaunujen Ferrarit. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Opin, että kaikki muut ovat rikkaampia kuin minä, vai onko se aivan normaalia, että maksamme vaunuista saman verran kuin hiton autosta? Jane kysyy.

Vaikka parhaimmat vaunut maksavat tuhansia, ne eivät silti työnnä itse itseään tai vaihda vauvan vaippoja. Tästä syystä äiti päättikin valita pienokaiselleen käytetyt vaunut.

Mutta vuoden päästä, kun tyttö oli kasvanut vaunuista ulos, perhe joutui taas uusien valintojen eteen. Tällä kertaa he päättivät hankkia upouudet vaunut, vaikkakin he ostivat ne halpakauppaketjun myymälästä. Äiti kertoo tunteneensa riemua liittyessään uusien vaunujen kerhoon, mutta valitettavasti tätä iloa ei kestänyt kovinkaan kauan.

– Mutta kun he osaavat kävellä, tulevatko he istumaan niissä enää? äiti kysyy, ja vastauksen voit vain arvata.

Kesä lähestyy, otathan tämän todellisen vaaran huomioon!

0:57

Lähde: Goodtoknow

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.