Äiti menetti kaikki lapsensa yhden ihmisen päätöksen vuoksi – jakoi koskettavan kuvan haudalta

Neljä vuotta sitten kanadalaisnainen sai murskaavia uutisia. Hänen kaikki kolme lastaan sekä isänsä olivat kuolleet rattijuopon aiheuttamassa kolarissa. Perheensä menettänyt äiti toivoo, että hänen tarinansa saa muut ajattelemaan kahdesti ennen kuin he lähtevät ajamaan juopuneena.

Syksy on torontolaiselle Jennifer Neville-Lakelle suuren surun aikaa. Syyskuun 27. päivä vuonna 2015 Jennifer menetti miehensä Edin kanssa kaikki kolme lastaan. Isovanhempiensa kanssa kotia kohti matkustaneet lapset kuolivat rattijuopon aiheuttamassa kolarissa. Lapset – Daniel, Harry ja Milly – olivat vasta 9-, 5- ja 2-vuotiaita.

PEOPLE-sivuston haastattelussa paikallinen poliisi kertoo, että rattijuoppo oli iskeytynyt Jenniferin perhettä kuljettavaan autoon, kun juopunut kuski ei ollut pystynyt jarruttamaan STOP-merkin kohdalla. Rajusta kolarista selvisivät vain Jenniferin äiti sekä isoäiti.

Onnettomuudesta on kulunut neljä vuotta, mutta lapsensa ja isänsä menettäneen Jenniferin suru ei hälvene. Muistaakseen liian aikaisin edesmenneitä lapsiaan murheen murtama äiti jakoi Facebookissa koskettavan kuvan. Kuvassa lasten hautakiven päälle on aseteltu kolme eväslaukkua. Jokaisen eväslaatikon päällä on ilmapallo.

– Nämä olivat heidän eväslaukkunsa vuodelle 2015, Jennifer kirjoittaa.

Ne olivat myös viimeiset eväslaatikot, jotka hän koskaan osti lapsilleen.

Päätöksillä on seurauksensa


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Rattijuoppo on tällä hetkellä vankilassa, mutta rangaistus ei hälvennä lapsensa menettäneen äidin raivoa.

– Inhoan elämääni nykyisin sen vuoksi, mitä rattijuoppo teki perheelleni. Toivon, että todellisuuteni jakaminen saa ihmiset tekemään parempia päätöksiä, Jennifer kertoo PEOPLE-sivustolle.

Jennifer muistuttaa Good Morning America -sivuston haastattelussa, että päätökset johtavat tekoihin ja teoilla on seurauksensa. Jenniferin tapauksessa rattijuopon päätös lähteä ajamaan tarkoittaa, ettei äiti saa enää ikinä nauttia, juhlia, itkeä, oppia tai kasvaa lastensa kanssa.

Jennifer kertoo, että syksyt ovat hänelle vuoden vaikeita aikaa. Silloin Jennifer puolisoineen kohtaa lastensa kuolemien sekä hautaamisen vuosipäivän mutta myös hääpäivän.

– Yhdenkään äidin ei pitäisi pitää käsissään lastensa kuolintodistuksia sen sijaan, että saisi heiltä halauksia ja suukkoja 40-vuotissyntymäpäivänään, Jennifer sanoo PEOPLE-sivustolle.

Lue myös:

    Uusimmat