Äiti keksi yhden kikan, jolla saa lapsensa avautumaan huolistaan – uskomaton muutos: "En voi uskoa, etten ole aiemmin ottanut tätä käyttöön"

Äitityypit, jotka tapaat jokaisessa leikkipuistossa – kuka itse olet? 0:54
Äitityypit, jotka tapaat jokaisessa leikkipuistossa – kuka itse olet?

Katharine saa lapsensa avautumaan huolistaan ja ongelmistaan perhekävelyn avulla. Kävelyllä puhelimet on kielletty.

Katharine Stahl on ollut äiti jo yhdeksän vuotta. Tuona aikana hän on löytänyt ratkaisun, joka auttaa ratkaisemaan lähes kaikki ongelmat. Lasten kasvaessa ongelmien laatukin on näet muuttunut: pottavaikeuksien tilalle tulee esimerkiksi kaverisuhdeongelmia.

– Olin hiljattain yllättynyt huomatessani, että yksi äärettömän yksinkertainen asia toimii ihmeen lailla, kun yritän saada yhteyden perheeseeni liiallisten aktiviteettien, ruutuajan tai vaikeiden aikojen jälkeen,  Chicagossa asuva Katharine kuvailee Popsugar-sivustolla.

Kikka on tuttu hänen lapsuudestaan.

– En rehellisesti voi uskoa, etten ole aiemmin ottanut tätä käyttöön. Taikalääkkeen nimi on perhekävely.

"Kun liikumme, emme keskity tiettyyn asiaan tai ongelmaan"

Katharine kävelee perheensä kanssa ilman puhelimia, jotka on retken ajaksi kielletty. Käveleminen on paitsi hyvää liikuntaa, myös tilaisuus avautua.

– Kun liikumme, emme keskity tiettyyn asiaan tai ongelmaan, vaan siirrymme meditatiiviseen tilaan, Katharine kuvailee.

Katharinen äiti vei lapsuudessa Katharinen veljeä kävelyille, jotta saattoi keskustella hänen kanssaan syvällisesti.

– Kun kävelemme, puhumme pikkuasioista, kuten siitä, mitä näemme ympärillämme tai miten innoissaan koira onkaan saadessaan kävellä koko perheen kanssa. Puhumme isoista asioita, kuten tavoitteista tulevalle vuodelle, kouluongelmista ja ongelmista ystävien kanssa, tulevista matkoista ja tapahtumista, joista olemme sekä innoissamme että jännittyneitä, Katharine kuvaa.

– Kaikista eniten kuitenkin huomaan, miten iloisia lapseni ovat, kun saavat kummankin vanhempansa jakamattoman huomion.

Kahtarine perheineen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

"Kokeile itse"

Poissa ruutujen ja ärsykkeiden ääreltä Katharine kykenee oikeasti kuuntelemaan perhettään tavalla, jonka hän kokee nykymaailmasta osin kadonneen.

– Silti sen saavuttaminen vaatii vain yhden yksinkertaisen ehdotuksen: mennään perhekävelylle. Kokeile itse ja huomaat, miten voimallinen kokemus se voi olla.

Lähde: Popsugar 

Lue myös:

    Uusimmat