Äiti ei ehtinyt nousta vaunuun – juna vei lastenrattaat mukanaan

0:50
Avulias poliisi auttoi keppien kanssa kulkeneen vanhuksen leveän tien yli.

Australialaisäiti koki elämänsä järkytyksen, kun junan ovet sulkeutuivat ennen kuin hän ehti pienen lapsensa kanssa sisään, kertoo australialainen uutissivusto News.com.au.

Eräs australialaisnainen sai todistaa elämänsä yhtä kauheimmista hetkistä, kun hän ei ehtinytkään junaan Melbournessa.

Ovet sulkeutuivat yllättäen – nainen jäi yksin asemalaiturille

Oli myöhäinen perjantai-iltapäivä Melbournen asemalla, ja nainen kiirehti lastenrattaissa olleen lapsensa kanssa lähtevään junaan pahimpaan ruuhka-aikaan.

Kun äiti oli saanut työnnetyksi rattaat junaan, vaunun ovet alkoivat sulkeutua yhtäkkiä. Nainen seisoi itse vielä aseman laiturilla ja piteli käsillään kiinni rattaista.

Ovet sinkoutuivat voimalla naisen käsivarsia vasten, ja isku pakotti hänet irrottamaan otteensa rattaiden kahvasta.

Pienen lapsen äiti jäikin asemalaiturille, kun juna katosi silmän kantamattomiin hänen lapsi kyydissä – tuiki tuntemattomien matkustajien kanssa.

Äiti oli suunniltaan – matkustajat hoivasivat yksin jäänyttä lasta

Paikalla olleet matkustajat kuvailivat paikalliselle medialle äidin olleen suunniltaan ja syvästi järkyttynyt tapahtuneesta.

Kun vaunussa olleet matkustajat tajusivat, mitä oli tapahtunut, he yrittivät saada yhteyden junan kuljettajaan. Oli kuitenkin jo liian myöhäistä, eikä junaa voitu pysäyttää tai se ei voinut palata takaisin edelliselle pysäkilleen turvallisuussyistä.

Tapahtuneesta infottiin seuraavan pysähdyspaikan henkilökuntaa, joka otti lastenrattaat ja muiden matkustajien hoivaaman lapsen vastaan.

Järkyttävä tarina saikin lopulta onnellisen lopun, kun äiti sai lapsensa pian takaisin henkilökunnan nopean toiminnan ansiosta.

"Tämä oli pelottava koettelemus"

Junaliikenteen turvallisuudesta vastaava taho kommentoi tilanteen olleen traumaattinen.

– Tämä oli pelottava koettelemus sekä äidille että hänen lapselleen. Matkustajien ja työntekijöiden turvallisuus on aina kaikkein tärkein prioriteettimme, 7NEWSille kommentoitiin.

Julkisen liikenteen harjoittavat haluavatkin tapahtuneen jälkeen muistuttaa matkustajia siitä, ettei oman tai muiden turvallisuuden kanssa kannata juosta tai kiirehtiä.

Junaan tai muuhun kulkuneuvoon kiirehtiminen voi olla riski, joka ei ole sen ottamisen arvoista.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: News.com.au, 7NEWS


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja