Mainos

Vanhempien pahin painajainen: Brittipari menetti syntymättömät kaksosensa – ja vain vuosia sen jälkeen pienen tyttärensä

Englantilaisvanhemmat joutuivat kohtaamaan asian, jota ei toivoisi yhdellekään äidille tai isälle. Heidän 1,5-vuotias vauvansa kuoli aivokalvontulehdukseen vain kolme vuotta sen jälkeen, kun he olivat menettäneet syntymättömät kaksosensa.

Kun puolitoistavuotiaan tytön iholle alkoi ilmestyä outoja rakkuloita, vanhemmat Becky Barton ja Matthew Bright luulivat heidän tyttärensä sairastavan vesirokkoa. Oireet paljastuivat kuitenkin paljon vakavammaksi, kun vain tunteja aivokalvontulehdus-diagnoosin jälkeen Mia-tyttö kuoli tehden vanhemmista lapsettomia.

–  Se on vanhempien pahin painajainen. Hän oli kaikki, minkä vuoksi elimme. Sitten yrität koota palasia yhteen ja jatkaa normaalia elämää, mutta se ei enää koskaan tule normaaliksi, Barton kertoo.

Barton kertoo pohtivansa päivittäin tekojaan ja sitä, olisiko tyttö elossa, jos hän olisi toiminut toisin. Vakuuttelut äidin syyttömyydestä eivät kuitenkaan auta poistamaan sitä tuskaa, jonka lapsen menettäminen on tuonut mukanaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sen kanssa on hyvin vaikea tulla toimeen. Sinun täytyy rakastaa, huolehtia ja suojella lapsiasi, mutta minä en pystynyt suojelemaan häntä sairaudelta. Ja minun pitää elää asian kanssa koko loppuelämäni, äiti toteaa.

Menetys ei vieläkään tunnu todelliselta

Kaksosraskauden mentyä kesken maaliskuussa 2013 yksitoistavuotta yhdessä ollut pariskunta päätti yrittää uudelleen. Pian he huomasivat odottavansa pientä tyttöä. Raskautta varjosti kuitenkin koko ajan pelko lapsen menettämisestä, ja äiti kertookin ravanneen sairaalassa jokaisesta pienestäkin oireesta.

– Olin iloinen, että olin jälleen raskaana, mutta olin silti paniikissa. Käytännössä elin sairaalassa, Barton kertoo.

Lapsi syntyi kuitenkin terveenä, eivätkä vanhemmat olisi voineet olla onnellisempia. Puolitoista vuotta kaikki sujui hyvin, kunnes eräänä iltana vanhemmat huomasivat tytön iholla outoja rakkuloita, jotka he tulkitsivat vesirokoksi.

Keskellä yötä tyttö heräsi kovaan janoon ja vanhemmat huomasivat hänen olevan tulikuuma. He kiidättivät tytön nopeasti sairaalaan, jossa hänelle diagnosoitiin hengenvaarallinen aivokalvontulehdus.

– Kahdenkymmenen hengen tiimi työskenteli hänen ympärillään. Se oli epätoivoista. He tekivät kaikkensa hänen eteen, se oli kuin elävä painajainen, äiti kertoo.

Muutama tunti myöhemmin Mian sydän pysähtyi kahdeksaksi minuutiksi, mutta lääkärit saivat hänet elvytettyä. Pian tytön sydän pysähtyi kuitenkin uudelleen ja tytön kuolinajaksi merkittiin kello viisi aamulla.

– Yhtenä hetkenä hän oli täällä ja toisena poissa. Se ei tuntunut todelliselta. Vielä tänäkään päivänä se ei tunnu todelliselta.

Siitä huolimatta, että vanhemmat ovat menettäneet kolme lastaan, he toivovat, että jonain päivänä heistä tulisi jälleen kokonainen perhe.

Lähde: CatersNews 

***

6:35


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.