Mainos

Ainakin nämä lennot lennetään tänään

Lento New Yorkista on laskeutunut Helsinki-Vantaan kentälle. Kyseessä on ensimmäinen lentokiellon jälkeen kentälle laskeutunut kone.

Koneessa on Finnairin mukaan noin 150 matkustajaa. Koneen on määrä lähteä paluulennolle myöhemmin illalla.

Helsinki-Vantaan ja Turun lentoasemat ovat avoinna tänään kello 20 asti, ja Tampereen kenttä on auki puoleenyöhön saakka.

Lisäksi Finnair lentää Madeirasta Funchalista Espanjan Jerezin kautta Helsinkiin. Lento lähtee noin kello 16 Suomen aikaa.

Muitakin lomalentoja lennetään tänään Suomeen Etelä-Euroopasta.

Blue1 valmistautuu lentämään iltapäivän ja illan aikana Helsingin, Tukholman ja Oslon väliä sekä Tampereen ja Tukholman väliä.

Lisäksi Blue1 on käynnistänyt matkustajiensa paluukuljetukset maateitse lauttayhteyksiä hyödyntäen. Kuljetukset Suomeen ovat osittain käynnistyneet muun muassa Ateenasta, Barcelonasta, Pariisista, Brysselistä ja Dubrovnikista. Myös Suomeen jumiin jääneitä matkustajia on tänään ryhdytty kuljettamaan maateitse Brysseliin.

Islantilaisen Icelandairin lento Reykjavikista Suomeen laskeutui Tampere-Pirkkalan lentoasemalle hieman kello 15 jälkeen. Koneen on määrä lähteä vielä tänään takaisin Islantiin. Lentoaseman päällikkö Pertti Skogberg arvioi, että Pirkkalaan laskeutuu vielä tämän päivän aikana viisi muuta konetta.

AirFinland lentää yhden lennon Alicanteen Espanjaan.

AirBaltic on perunut kaikki tämän päivän lentonsa iltakuuteen saakka lukuun ottamatta yhtä edestakaista lentoa Vilnasta Roomaan.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.