Aikakone-laulaja Sani ja 17 vuotta nuorempi muusikkorakas kihlautuivat: "Piti vähän dramaattiseksi heittäytyä"

0:58

Laulaja Sani ja hänen mielitiettynsä, muusikko Samuli Erkkilä ovat kihlautuneet. Omakotitalossa asuva pari tutustui toisiinsa Samulin päätyessä tuuraamaan tuuraajaa Aikakone-laulajan livebändiin.

Aikakone-yhtyeen laulajana julkisuuteen 1990-luvulla noussut Sani, 46, nähdään keväällä tv-ruuduissa Vain elämää -ohjelmassa. Sekä soolona että Aikakoneen kanssa keikkaileva laulaja kihlautui omassa yhtyeessään kitaraa soittavan Samuli Erkkilän, 28, kanssa.

Myös Trust No One -bändissä sekä 1990-luvulla laulaja Petri Wallin kuoleman myötä toimintansa lopettaneen Kingston Wallin musiikkia esittävässä Freak Out! -kokoonpanossa vaikuttava Erkkilä kertoo MTV.fille parin rakkaustarinan alkaneen siitä, että hän päätyi tuuraajan tuuraajaksi Sanin yhtyeeseen.

– En tiennyt Sanista oikeastaan mitään. Alkusyksystä 2014 olin istumassa tamperelaisravintolan terassilla, kun kaveri tuli kertomaan suositelleensa minua tuuraamaan Sanin bändiin keikalle. Se keikka kuitenkin peruuntui, Erkkilä muistelee.

– Olin ottanut kuitenkin biisit haltuun, niin Sani sanoi pyytävänsä minut tuuraamaan seuraavalla kerralla. Niin sitten päädyin hänen bändiinsä ja huomasimme aika nopeasti viihtyvämme toistemme seurassa. Jossain jäimme istumaan iltaa vähän pidemmäksi aikaa kuin olisi pitänyt.

Pariskunta muutti saman katon alle pari vuotta sitten. Sani ja Samuli asuvat omakotitalossa Tampereella Villilän kaupunginosassa.

Katso alla Samuli Erkkilän tyylinäyte Kingston Wallin musiikkia esittävän Freak Out! -kokoonpanon keikalta.

2:14

Sanin ja Samulin 17 vuoden ikäero nostettiin otsikoihin parin suhteen tultua julki. Ikäeroon ei kiinnitetä Erkkilän mukaan enää juurikaan huomiota.

– Kyllä Suomessa ollaan niin ymmärtäväisiä loppupeleissä. Kaikkeahan aina päivitellään mediassa, jotta saadaan jutun juurta. Kaikki on tuntunut koko ajan aivan normaalilta. Ei ole tarvinnut ikäeroasiaan keskittyä.

Sani ja Samuli menivät hiljattain kihloihin.

– Se meni aika lailla siihen tyyliin kuin olen kuullut esimerkiksi kavereiden menneen kihloihin. Kyllä sitä piti vähän dramaattiseksi heittäytyä ja polvistua, Erkkilä kertoo.

Sani kertoi kuulumisiaan Vain elämää -ohjelman pressitilaisuudessa.

– Tekeminen ei lopu kesken! Villilässä kartanon kanssa puuhatessa menee paljon aikaa. Aikakoneella on paljon festarikeikkoja kesällä ja syksyllä on tiedossa soolokiertue, laulaja sanoo.

– Täytyy sanoa, että kiitos yleisö. Salit ovat täynnä ja samat biisit tulevat, mutta yleisöä kiinnostaa. Vähän on tullut uutta sukupolvea yleisöön. Musiikistamme 1990-luvulla tykänneillä voi hyvin olla jo lapset mukana keikoilla.

Katso alla Samuli Erkkilän johtaman Trust No One -yhtyeen uusin musiikkivideo.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja