9-vuotias koulupoika on kerännyt jättisumman rahaa suojellakseen poliisikoiria: "Poliisikoirat ansaitsevat saman suojauksen kuin ihmisetkin"

Yhdysvaltalainen koulupoika on saanut kasaan valtavan rahasumman ja hankkii rahoilla luotiliivejä poliisikoirille. 

9-vuotias Brady Snakovsky ihailee monen ikäisensä tavoin poliiseja. Erityisesti häneen vetoavat poliisikoirat ja näiden omistajat.

Kun Bradylle erään keskustelun aikana selvisi, ettei poliisikoirilla aina ole minkäänlaista suojaa, kuten ihmisillä, hän päätti tarttua toimeen. Hän käynnisti yhdessä äitinsä Leah Tornabenen kanssa rahankeruukampanjan, jonka tavoitteena oli saada riittävästi rahaa yhteen poliisikoiran luotiliiviin.

Kampanja on sittemmin saanut runsaasti tuulta siipiensä alle: rahaa on tähän mennessä lahjoitettu yli 70 000 euron edestä, ja yhden liivin sijasta Snakovsky on voinut lahjoittaa suojaukset jo 85 koiralle. Yksi liivi maksaa noin 1000 euroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2017 alkaneesta keräyksestä on muotoutunut ajan myötä kokonainen hyväntekeväisyyskampanja. Parhaillaan kesälomaa viettävä Brady käyttää vapaa-aikaansa hankkeen parissa tavaten poliiseja ja näiden koiria, kertoen kampanjasta ja levittäen sanaa.

– Uskomme, että poliisikoirat ansaitsevat saman suojauksen kuin ihmisetkin, kampanjan nettisivuilla sanotaan.

– Aiomme lahjoittaa liivin niin monelle koiralle kuin voimme, jotta voimme lähettää ne turvassa kotiin työvuoron päätteeksi.  

Kampanjan sivuilla kerrotaan, että tällä hetkellä liiviä jonottaa yli 50 koirakkoa, joilla ei ole varaa hankkia suojausta itse.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja