Mainos

8 asiaa, joita miehesi todella haluaa sängyssä

Seksielämä voin pysyä vauhdikkaana myös pitkässä parisuhteessa. Lue, mitä mies todella haluaa sängyssä.

Innokkuutta

Tee aloite seksiin. Mies ei saa aina olla se, joka joutuu tekemään aloitteen. Muuten hän alkaa pikkuhiljaa miettiä, etkö halua häntä enää? Ole röyhkeä. Jos avaat yhden paidannappisi ja katsot miestäsi silmiin, mutta mies on se joka koskettaa ensin, hän kokee tehneensä aloitteen. Hyökkää siis avoimesti miehesi kimppuun. Ole myös spontaani seksin suhteen.

Muuntelevaisuutta

Sängyssä, tai vaikka keittiön pöydällä, kannattaa välttää kaavoihin kangistumista. Esileikistä tulee helposti rutiininomaista toistoa: ensin hyväillään vasenta rintaa, sitten oikeaa… Ja usko pois, miehistä saattaa olla tylsää, jos hyökkäät aina suoraan pelkästään peniksen kimppuun. Koskettele siis myös miehen muita erogeenisia alueita, kuten takapuolta ja reisiä.

Kaikilla on omat lempiseksiasentonsa, mutta älä epäröi kokeilla jotain aivan uudenlaista. Vaihtakaa siis aikaa, paikkaa ja tyyliä!

Seikkailua

Sinun kannattaa tehdä aina joskus jotain erittäin, erittäin tuhmaa ja rohkeaa. Yksi esimerkki on seksin harrastaminen julkisella paikalla, esimerkiksi pukukopissa tai puistossa. Myös seksuaalisista fantasioista puhuminen miehen kanssa on hyvä tapa saada petiin uutta puhtia: kertokaa kumpikin, mistä fantasioitte.

Seikkailuihin voi mahtua vaikka mitä: seksivideoita, anaaliseksiä, piiskaamista, asuihin pukeutumista…kaikista tärkeintä on kuitenkin muistaa, että molempien osapuolien pitää olla asiassa mukana. Ketään ei saa pakottaa tekemään jotain sellaista, mitä hän ei halua.

Suuseksiä

Suuseksi on asia, joka jakaa mielipiteitä. On naisia, jotka eivät pidä suuseksistä. On naisia, jotka haluavat antaa suuseksiä mutta eivät halua, että heille annetaan suuseksiä ja näin edelleen. Usein pariskuntien osapuolet tuntuvat myös valittavan, että toinen on innokkaampi vastaanottamaan suuseksiä kuin antamaan sitä. Tärkeintä on löytää sellainen balanssi suuseksin suhteen, että molemmat osapuolet ovat mahdollisimman tyytyväisiä. Mutta suurin osa miehistä siis nauttii suuseksistä - sekä vastaanottavana että antavana osapuolena.

Avoimuutta

Vaikka tuntisitte toisenne todella hyvin, mies osaa harvoin lukea ajatuksiasi. Ole siis avoin ja kerro suoraan, mitä haluat sängyssä: miten haluat hänen koskettavan itseäsi ja mikä kiihottaa sinua. Voit myös yksinkertaisesti ohjata miehen käden oikeaan paikkaan. Monia naisia hävettää kertoa, mitä he haluavat sängyssä. Se on turhaa, mies on vain tyytyväinen saadessaan tietää, mikä innostaa sinua.

Huomiota

Erityisesti silloin, jos perheessä on pieniä lapsia, nainen saattaa unohtaa huomioida miestään. Seksistä saattaa tulla vain yksi kotityö muiden joukossa, joka pitää suorittaa aina silloin tällöin. On normaalia, että joskus jompikumpi osapuoli haluaa enemmän seksiä kuin toinen. Pyri kuitenkin siihen, ettet unohda huomioida miestäsi, jottei hän tuntisi oloaan täysin hylätyksi.

Itsevarmuutta

Mikään ei tee ihmisestä sängyssä niin seksikästä kuin itsevarmuus. Joskus seksuaalinen itsevarmuus saattaa kuitenkin haihtua ilmaan: alaston ihminen on loppujen lopuksi aika haavoittuvainen. Itsevarmuudesta kannattaakin ajatella näin: joskus myös seksissä tulee eteen vastoinkäymisiä, mutta älä anna niiden lannistaa sinua. Miehellä ei nouse, sinä et saa orgasmia tai jotain tämän tapaista. Pienet vaikeudet tekevät sinusta vain vahvemman.

Fyysistä viehättävyyttä

Miehet ovat visuaalisia olentoja. Jos mies näkee jotain hyvin viehättävää, hänen peniksensä tietää siitä varmasti. Pitkässä parisuhteessa molemmat osapuolet saattavat helposti alkaa asua verkkariasuissa. Näe kuitenkin joskus vaivaa ja laittaudu upeaksi vain miehesi takia. Näytä miehellesi myös paljasta pintaa aina silloin tällöin. Älä stressaa mahdollisista kertyneistä kiloista tai raskausarvista: miehesi haluaa alastonta sinua juuri sellaisena kuin olet.

Lue myös:

Lähde: Redbookmag

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.