Mainos

7-vuotias poika yllätti äidin ja isän ”tekemästä punnerruksia” – nolostunut äiti kaipaa neuvoja muilta vanhemmilta

Eräs äiti kysyi muilta vanhemmilta neuvoa kiusallisen tilanteen jälkeen.

Pahemman kerran yllätetty äiti kyselee Mumsnet-sivustolla apua kiusalliseen ongelmaansa. Äidin 7-vuotias poika paukkasi nimittäin makuuhuoneeseen kiperällä hetkellä – juuri kun isä oli "purkautumassa".

"Isä teki punnerruksia äidin päällä" kuuluu Docomein-käyttäjänimeä käyttävän naisen keskustelun otsikko Mumsnet-sivustolla.

Docomein kertoo, että vanhemmat olivat hiukan huppelissa, ja poika oli herännyt kuultuaan erikoisia ääniä vanhempiensa makuuhuoneesta. Ja tokihan pikkumiehen oli pakko tarkistaa, mistä äänet tulivat. Äiti kertoo sivustolla, että hänen miehensä oli juuri "toimittamassa", kun näki poikansa ovella. 

Äidin mukaan poika ehti nähdä petipuuhia muutaman sekunnin ajan.

– Olimme hiukan humalassa, ja olimme juuri lähettäneet lapsenvahdin kotiin. Kävin tarkistamassa hänen tilanteensa ja hän oli täydessä unessa, suljin oven. Miten voin estää häntä kertomasta kaikille? epätoivoinen äiti kyselee.

Muun muassa naapuri on jo päässyt kuulemaan pariskunnan touhuista.

– Tänä aamuna hän näki naapurin ja kertoi hänelle kaiken, mukaan lukien tulkintansa hauskoista äänistä, joita äiti päästi, mitkä ilmeisesti olivat niin kovaäänisiä, että ne herättivät hänet, äiti harmittelee.

"Pompitteko sängyllä?"

Äiti saikin lopulta runsaasti vastauksia avunpyyntöönsä.

– Meidän seitsemänvuotiaamme kuuli meidän harrastavan seksiä eräänä iltana. Hän oli huoneessaan, mutta hänen ovensa oli auki. Hän huusi meille: "Pompitteko sängyllä? Saanko minäkin leikkiä?" kertoi omista kokemuksistaan nimimerkki Missb1.

– Kerro hänelle, että harrastitte seksiä ja että se on yksityistä, eikä siitä puhuta julkisesti... ja myös katsominen on kiellettyä. Jos hän kysyy yksityiskohtia, voit selittää enemmän, jos ei, hän voi pysyä niin tietämättömänä kuin haluaa, ehdotti nimimerkki VestalVirgin.

– Purskahdin juuri nauramaan toimistolla. Anteeksi. Minä kertoisin hänelle, että äidillä ja isällä oli yksityinen hetki, eikä hänen pitäisi kertoa siitä muilla. Tai kerro totuus siitä, mitä teitte, ja selitä, ettei hänen pitäisi kertoa muille ihmisille, ehdottaa nimimerkki IneedAdinsaurNickname.

– Rehellisesti sanottuna, se ei ole niin iso juttu. Aviopari, jolla on lapsi, harrasti seksiä. Oikeasti jotkut ihmiset voivat hyvinkin olla kateellisia! Jos se on kuitenkin teille iso juttu, 7-vuotias on tarpeeksi vanha ymmärtämään ja kunnioittamaan sitä, ettette halua hänen puhuvan siitä. Oletan, ettei vaihtoehtona ole se, että selittäisitte epämääräisesti rakkaudesta ja seksistä? Jotkut lapset olisivat tarpeeksi kypsiä tuossa iässä, jotkut eivät, pohdiskeli nimimerkki Miss Victoria.

***

2:45

Lähde: Mirror, Mumsnet

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.